header

Utkast till ett brev.


I lördags såg Emilia och jag Kent och Winnerbäck i Stockholm. Det var bland det bästa jag varit med om och jag kan knappt förstå att det hände. Därför återkommer jag om det när jag har hämtat mig lite, det lär ta ytterligare ett par dagar. Under tiden kan ni lyssna på Lasses nya, den växer för varje gång man hör den och jag är helt förälskad i titeln. Hej så länge.

Den här stan drar ner oss till botten av ån.

 
Tänkte på något osammanhängade vis beskriva de senaste dagarna. Skolan har börjat igen. Jag har varit överlycklig för att i nästa sekund ligga på badrumsgolvet och plågas av panikångest. Umgåtts två kvällar i rad med min allra bästa vän i hela världen (som jag åker till Stockholm tillsammans med imorgon). Samlat mig, torkat tårar och bestämt att det som inte dödar stärker. Hört Winnerbäcks nya singel, druckit coca cola, blivit kär på nytt i honom (fast jag kanske inte är det nästa vecka). Skrivit en kort novell vilket blev vår första skoluppgift detta sista år på gymnasiet. Gått runt ån med hunden och lyssnat på p3. Chattat med mina bästa distansvänner. Återupptäckt Broder Daniel och velat byta ut hela min garderob. Blivit glad då Håkan släppt nya turnédatum för vintern (7e december, Scandinavium, biljett köps imorgon). Älskat hatat saknat. Hejdå.

Men när du var med mig, musiken slutade aldrig.

 
Idag är det sjuttonde augusti och ja, det finns en liten möjlighet att det kommer två veckor högsommarvärme och strandväder nu men visst känns det som om hösten är på ingång? Jeans och jackor har denna vecka varit en vanligare företeelse på stan än shorts och linne. Som den vandrade klyscha jag är så stör det mig inte det minsta, jag längtar efter långbyxor och halsdukar, efter vardagsrutiner och tekoppar, till och med efter skolan. Sommarlovet har varit bra, varken toppen eller botten, det har varit helt okej men nu är jag redo för lite mörker och höstvindar. Ett annat tecken på att sommaren lider mot sitt slut är förresten det faktum att jag börjat blogga igen och hittat tillbaka till tumblr (därifrån bilderna i detta inlägg är tagna). 

Idag är jag bjuden på flytt- och 16-årskalas i Göteborg så om ett par timmar sätter jag mig på ett tåg till min favoritstad för andra helgen i rad. Hoppas ni får en fin sista sommarlovshelg, puss och kram!