header

Jag sparar allt du slänger, allt det fula som berör. Det har blivit svårare att laga det du förstört.

 
Spenderar mellandagarna på jobbet vilket jag tycker är väldigt roligt. Hann dock med en fika med mina bästa i fredags och i går tvingade jag med mamma och pappa till Halmstad för att ta del av det lite större utbudet av affärer än det som erbjuds i min lilla stad. Inhandlade bland annat en klänning med dröm-mönstret och de sista julklapparna (jo, men visst måste det vara roligt att få julklappar på nyårsafton också?). Annars är väl allt kaos och upp och ner som vanligt. 

Kuriosa for you to know: sitter för tillfället och tittar ut genom fönstret vid matbordet (och lyssnar på Mumintrollen på radion???) Hur som helst så gick det precis förbi ett gäng personer ute på gatan och jag stirrade på dem, iklädd morgonrock, morgonfrisyr och glasögon. Hoppas de ej fått men för livet. NÅJA. Hej då.

I can see a better time where all our dreams come true.

 
 
 
 
 
Här ser ni en del av min julafton i bilder. Hade en väldigt lugn och trevlig julafton med bra sällskap och dessutom fick jag väldigt fina julklappar (bland annat den underbara klockan på sista bilden!!). Nu laddar jag om för kvällens planer, dvs utgång med Saga och Bella vilket ska bli jättekul. Först ska vi på förfest hemma hos Dandan med en massa trevliga personer och sedan blir det Grand. Imorgon och de närmsta 4 dagarna efter det ska jag jobba och sen är det nyår.

Resten av planerna för lovet är att träffa mina kära vänner som bor på andra orter i landet, plugga lite, försöka läsa några böcker, se i kapp missade serieavsnitt och framför allt ta det lugnt, tycker detta bådar för ett bra jullov.

Dan före dan.

 
 
Idag är det den 23:e december och jag har spenderat halva dagen på jobbet. Trots detta har jag hunnit med en massa annat också. Har provat och beställt nya glasögon, varit med bror min och köpt de sista julklapparna samt städat mitt rum. På tal om mitt rum så är det bilder från igår kväll som ni ser i detta inlägg, vill så gärna visa min fina gran som jag fick av Lovisa i julklapp och som jag pyntat med glitter och en ljusslinga. Spektaklet i fönstret är en ljuslingegardin (jag hittade på det ordet nu ja) med lysande snöflingor, den var med i den hemliga korgen som Millan och jag köpte på Ikea. Nog för att det låter klyschigt men jag älskar verkligen ljusslingor, ljusstakar, ljuslyktor osv. 

Nu ska jag gå och duscha och sedan blir det väl BingoLottos uppesittarkväll kan jag tänka. Imorgon är det ju julafton som vi alla vet, den firas hemma tillsammans med familjen vilket jag ser fram emot! Vore ju oförskämt av mig att inte skriva ett inlägg och önska god jul imorgon så jag ska försöka hinna med det. Hoppas ni får en fin kväll så länge, over and out.