header

Hål i skorna och jag går i ösregnet.

 
Igår fick jag nya skor och jag är förälskad i dem.
 
Just nu sitter jag och tittar på Allsång på Skansen och äter godis. Imorgon jobbar och sedan är jag ledig i elva dagar vilket är det längsta på hela sommaren. Förövrigt ville jag bara säga att jag mår väldigt bra för tillfället, antagligen bättre än jag gjort på nästan ett år. Är fri från ångest, drama och kaos vilket är välbehövligt efter de senaste månaderna och allt de inneburit. Hej så länge!

Den här gången kanske världen förstår oss.

 
Godkväll kära vänner. Igår var jag i en blåbärsskog och plockade kvällsmat och idag har jag jobbat och klippt gardinlugg. Två jobbdagar till sedan är jag ledig i en och en halv vecka. Dessa lediga dagar kommer innehålla så mycket fint att jag inte kan låta bli att önska att tiden ska gå lite snabbare trots att den egentligen går alldeles för fort. Just denna kväll behöver klockan dock inte springa iväg, jag ska nämligen umgås med mina favorittjejer och då får tiden gärna gå hur sakta den vill för jag tycker så mycket om att vara med dem.

Tro och tvivel.

 
Förra onsdagen hoppade jag på ett tåg för att efter två byten och en bussresa hamna här, i Finspång, hos Sebastian. Det är alltså pojken som jag träffade första gången den 7e juni då vi såg Håkan i Göteborg och som liksom har blivit en person jag tycker väldigt mycket om.
 
 
Så här ser det ut överallt i Östergötland, hur fint som helst!!
 
 
Och i Norrköping har de spårvagnar precis som i Göteborg! (Fast de blå i Götet är finare).
 

Här har vi huvudpersonen själv på en spårvagn. Ni skulle bara veta hur bra den här pojken är och hur bortskämd jag blev de två dygnen jag bodde hos honom. Att man kan vara så snäll, fin, klok, omtänksam, rolig och bra på alla andra sätt på samma gång är ganska otroligt. 
 
 
 
 
 
 
 
I väntan på tåget som skulle ta mig hemåt igen på fredagen var vi bland annat och fikade och sedan åt vi glass i en park.
 
 
 
Och efter sommarlovets dittills bästa dagar var jag tvungen att åka hem, vilket faktiskt var ganska jättejobbigt. Efter ett par dagar med sådana saker som Håkans senaste platta på repeat, lyxfrukost, en fin kväll på en brygga, tillbaka till vintergatan, pannkakor och kvällspromenader med en sådan fin människa längtar man inte direkt hem.

Det bra med att ha vänner på andra ställen i Sverige är ju att man kan åka dit och hälsa på, och verkligen uppskatta att man träffas, nackdelen är alltid att man saknar, men det är ju fint det med på sitt sätt. 

Dessa bilderna är förövrigt bara från fredagen, fotade i princip inget med kameran de andra dagarna. Men måste säga att på torsdagen var vi och badade med Kela, också en Håkan-vän som jag tycker otroligt mycket om!