header

Känn ingen sorg.

 
 
Idag fick jag Känn ingen sorg (inklusive en massa extramaterial) på posten och så köpte jag Chaipulver (och ett rabarber/vaniljte) på Ica, därmed är jag nu hundra procent redo för vintermys. Något jag dock inte känner mig särskilt redo för alls är alla de uppgifter, prov och arbeten som ska göras de två kommande veckorna. Får tänka på att det har ju gått bra förr och snart är det jul och den närmsta tiden innehåller ju trots allt en himla massa fina planer också.

Om Stockholm brinner åker vi dit.


I morse vaknade jag upp här. På ett golv i en lägenhet i Stockholm bredvid tre av världens bästa tjejer.
 
 
Efter att ha ätit frukost, gjort oss i ordning och tagit det lugnt i flera timmar så tog vi bussen till Söder där vi bland annat besökte Emmaus. Standard att fota deras blommor i taket.
 
 
När vi gått runt i stan och fikat på Waynes så blev det äntligen mörkt och vi gick till julmarknaden i Gamla Stan vilket egentligen var det enda vi planerat för dagen. Här ser ni förövrigt mitt sällskap, hur fantastiskt fina är inte dem?
 
Nu är vi tillbaka i Olivias lägenhet, vi kollar på Känn Ingen Sorg vilket känns ganska givet för denna helg med Håkan-tema. Senare ikväll ska vi laga falafel och efter det får vi väl se vad som händer, antagligen inget speciellt men det är inte särskilt nödvändigt när man befinner sig i en lägenhet med världens bästa människor. Hoppas ni får en bra lördagskväll, pusshej!

Jag har aldrig fångat en enda dröm.


Hej på er! När man endast spenderar sin vakna tid i skolan och på Friskis & Svettis så blir det inte så mycket att blogga om. Igår hade jag space buns och kände för att byta ava på twitter och sådär, därav denna mycket oklara bild. I eftermiddag åker jag till Stockholm för en helg med 3 av världens bästa tjejer, är så pepp att jag knappt kan sitta still. November närmar sig sitt slut och hittills har detta varit en av årets få bra månader och trots att man inte ska hoppas på något så känns det i hela kroppen som att december kommer bli bra också. Ni får ha en fin fredag mina vänner, pusshej!