header

Min dröm är din.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ugh så svårt att redigera bilder fotade i halvmörkt lägenhetsljus, jag ber om ursäkt för mina bristande photoshopkunskaper kombinerat med bristande tålamod som sviker när det inte blir som jag vill. 

Här är i alla fall de sista bilderna från min söndag i Göteborg. Vi var alltså hemma hos Lovisa där vi lagade fiskpinnar och potatismos (kändes så typiskt Göteborskt att stå i en lägenhet och steka fiskpinnar???). När vi hade ätit hamnade vi i soffan, lyssnade på Maggio och pratade innan vi gick till Biopalatset där Albert väntade. Kramades hej då och sedan promenerade jag genom stan till centralstationen och de andra gick på bio. Bra dag. 

Jag vill höra en öde helg explodera utanför ditt fönster.

 
Har spenderat helgen i Göteborg och nu tänkte jag återblicka lite på gårdagen. Jag mötte upp Albert, Alicia och Maria i Brunnsparken och efter ett besök på en sushirestaurang hamnade vi slutligen på Espresso House. Fröken på bild är Maria som jag bara träffat som hastigast en gång tidigare, bra person!
 
 
 
Albert och Alica (eller alicias lockar i alla fall).

 
När vi hade suttit på Espresso House en stund så anslöt sig ytterligare två personer till sällskapet, bland annat Lovisa som ni ser här. Så bra med personer man inte känner men som är glada och trevliga och bra och lätta att umgås med ändå. 
 
Efter ett par timmar skulle Albert hem så då bestämde vi andra oss för att åka hem till Lovisa och laga mat innan de sedan skulle på bio och jag skulle med tåget. Har en massa bilder från kvällen också men de får vänta tills nästa inlägg!

Jag förstod att nåt ändrats, ingen mer dramatik. 
Så standard med skor-i-höstlöv-bild men så blir det när fotokreativiteten är lika med noll. Har i vilket fall som helst gått klädd i platåskor och spetssockor denna dag, kändes lagom fredagsfestligt så här sista dagen innan höstlovet. Mitt lov ska för övrigt mest spenderas på jobbet, det ska dock bli spännande då jag ska lära mig vara i kassan vilket jag inte varit tidigare. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer förutom att jag ska vara chaufför åt bror mig. Har pratat med Saga om att kanske ses så jag hoppas det blir så, annars lär ni väl hitta mig i en fåtölj framför tv:n med päronen.

Imorgon bär det av till Göteborg och där ska större delen av helgen spenderas med kalasande och sådant trevligt, mitt Göteborgshjärta klappar hårt vid tanken. Hoppas ni får en fin helg, hej så länge!