header

Bokmässan 2013.

 
 
 
 
 
 
 
Igår var Chitra och jag på Bokmässan i Göteborg. Där kollade vi på böcker och en himla massa annat, lyssnade på Jonas Gardell och så var vi med på inspelningen av Svensktoppen (jag fick prata, i radio, om Lars Winnerbäck, det sändes i hela Sverige i morse. Total lycka för en som vill bli radioprogramledare och älskar svensk musik). Annars var en klar höjdpunkt med mässan det faktum att jag fick en heliumballong med ett hjärta på, fint.

Väl hemma igen åkte vi till Lovisa för tjejkväll. Efter en natt med minimalt med sömn och sedan en heldag på Bokmässan så sov jag mig dock igenom hela kvällen och nu känns det hela mest som en diffus dröm, men det var trevligt ändå. Fick dessutom fina födelsedagspresenter (7,5 månader i efterskott)!

Idag har jag jobbat och sedan har jag gjort ingenting. Nu ska jag duscha och sedan ska jag titta på serier hela kvällen.
Adios amigos.

Om din värld vänds ut och in den stund jag går.

 
I torsdags köpte jag en sådan där muminmugg. Därmed är väl alla kriterier för att passa in i instagrameliten uppfyllda (var goda och läs med ironi, dock nådde jag faktiskt 1000 följare ungefär i samband med denna bild). På tal om instagram så är min blogg nu för tiden endast en större version av min instagramfeed, men det gör väl inte så mycket.
 
 
I lördags kom Maria hit! En styck fin Håkanvän från Småland. Vi hängde med Chitra på dagen och sedan var vi på lite trevligheter hos Saga på kvällen. Söndagen ägnade vi åt att göra i princip ingenting alls. Gick till Ica och köpte glass och frukt (Maria hade aldrig ätit Ben & Jerry's innan??) och var allmänt slöa innan hon tog tåget hem. Fin helg!
 
 
Och idag gick jag klädd så här, prickiga favoritbyxor och en stor tröja. Matchade denna nästan-pyjamas-outift med en stor boll på huvudet och så var mysigheten ett faktum. Nu ska jag plugga, adios.
 

Hosianna.

 
Igår fick jag denna på posten. Har lyssnat igenom den ett antal gånger men inte tillräckligt många för att kunna utnämna en favoritlåt. Jag gillar det jag hör. Det är Lasse, det är fint och det känns i hjärtat som Winnerbäcks musik så ofta gör.

Efter skolan idag ska Emilia och jag på roadtrip norrut. Målen är Kungsbacka och Göteborg och planerna är shopping (vilket både min plånbok och min mor protesterar emot). Om ni bara visste hur mycket jag behöver denna utflykt med min bästa vän just nu. Hon är som vanligt räddaren i nöden och jag skulle inte klara en sekund i detta liv utan henne.