header

Varenda tår som faller sparar jag, jag önskar att jag vågar leva.

 
I torsdags var jag i Göteborg för att gå på information på universitetet för alla blivande studender. Jag hade på mig min nya kjol och drack kaffe i väntan på tåget.
 
 
Väl framme åkte jag till Järntorget och mötte upp Louise, har inte träffat henne på evighter! Vi promenerade genom Haga och så köpte vi glass.
 
 
 
Efter informationen mötte jag upp Sigrid och så gick vi till Da Matteo och fikade. Finns få personer som är så fina och bra och kloka som denna människa. Älskar att vi kommer kunna hänga massor nu när jag ska befinna mig i Göteborg för det mesta.
 
Idag är det sista dagen på mitt sommarlov skulle man kunna säga, imorgon blir jag nämligen officiellt student vid GU. Uppropet är klockan 15 och jag är lite nervös men mest jättetaggad! Pusshej!

Uppdaterat höstgarderoben.

 
I onsdags var Saga och jag i Göteborg! Jag hade i åtanke att köpa en svart kappa och diverse basplagg i grått, svart och vitt. Naturligtvis blev det inte alls som jag tänkt mig. Bland annat kom jag hem med ytterligare en blommig crop top att hänga in bland de andra i garderoben.
 
 
Är det något jag aldrig köper så är det linnen. Denna crop top var dock väldigt fin trots att den var utan ärmar och därför fick den följa med den andra blommiga crop topen. Båda dessa inhandlades på Bling för ca 125 kr styck.
 
 
På H&Ms rea hittade jag två plagg. Det ena var denna vita crop top. Den skiljer sig ganska mycket från de andra jag har i garderoben då de är antingen svarta, blommiga eller randiga så det kändes bra med en vit. 50 kronor.
 
 
Det andra plagget jag köpte på H&M var en svart klänning som är hög i halsen. Även denna kostade 50 kronor. Köpte även en lång svart, stickad och gosig kofta på Weekday. 400 kronor.
 
 
Mitt mål med dagen var ju som tidigare nämnt att köpa en svart kappa. Jag provade ett flertal sådana men hittade verkligen ingen som passade bra. Däremot sprang jag på denna grå korta kappa inne på Zara och trots att den inte alls var vad jag letade efter så älskade jag den! 999 kronor.
 
 
Det sista plagget jag inhandlade i Göteborg var en svart sammetskjol. Har velat ha en sådan här väldigt länge men alltid prioriterat att köpa andra saker i stället. 269 kronor på Beyond Retro.

Detta var resultatet av vår lilla shoppingrunda och jag är väldigt nöjd med alla mina inköp. Känns så knäppt att skriva sådana här inlägg då jag är väldigt osäker på om någon överhuvudtaget bryr sig om vad jag köper. Så om ni vill ge lite respons så får ni gärna skriva vad ni tycker om sådana här inlägg, om det är värt att fortsätta med sådant här när jag köper saker eller om ni bara tycker det är tråkigt att se? Puss och tack!