header

Lite om julafton.

 
Runt 23-tiden den 23:e ringde Amanda på min dörr och tillsammans "firade" vi in julafton genom att sitta i min säng och öppna julklappar. Kändes himla fint att det slog över till den 24:e i den här människans sällskap, mycket bra sätt att börja en julafton på.
 
 
Två julaftonsselfies kommer lastade! På den första bilden driver jag lite med snapchats mistel och skickar en julhälsning från mig och Krunegård. På bild nummer två var jag alldeles rödrosig i ansiktet efter att ha suttit vid ett bord med 10 tända stearinljus inom en radie på 20 centimer-isch. Har nog aldrig varit så varmt i lägenheten som igår.
 
 
Efter julmat och Kalle Anka så gick vi en promenad genom Falkenberg city innan vi ägnade resten av kvällen åt julklappsspel och en omgång av NE, vilket är en sorts version av Trivial Pursuit (Lynda och jag vann!!!). Sedan kollade vi på Svensson Svensson och Notting Hill och efter det slocknade jag på en madrass i vardagsrummet och så var julafton slut.
 

Dan före dopparedan.

 
 
Egentligen var detta inlägg inte alls tänkt att innehålla två av mina senaste instagrambilder. Dock vill inte min kameras minneskort sammarbeta med min nya dator så därför fick det bli så här ändå. Den översta bilden är nog en av mina favoritbilder någonsin av de jag själv har fotat, så det stör mig egentligen inte jättemycket att jag blev "tvungen" att publicera den här. Den är förövrigt från förra tisdagen då Kristin och jag tvättade för första gången (allt blev rent och inget blev krympt eller missfärgat - vi blev nog lika chockade som ni nu när ni läste detta). Bild nummer två visar Göteborgs centralstation som jag förevigade innan jag satte mig på tåget hem till Falkenberg. Jag kom hit i lördags och sedan dess har jag mest retats med pappa, sovit och jobbat.

Nu är jag ledig fyra hela dagar i rad och under dessa dagar ska jag hinna 1 fira julafton 2 göra det som sägs bli årets utgång på juldagen 3 fira annandagen hos min kära syster med respektive. Känns som lagom julplaner. Idag har jag inhandlat och slagit in de sista julklapparna och ikväll ska jag träffa Amanda och ha uppesittarkväll med henne. Lovar att kika in och önska er en god jul imorgon, puss! Ps. kan ni inte kommentera era bästa julfilmer??? Jag har bara sett Grinchen och Love Actually typ, så hit me!
 

Du kommer fatta när jag vänder med ett kliv, att jag var den som var full av liv. 
God morgon! Idag är första dagen på vad en skulle kunna kalla för mitt jullov. Igår hade jag det här årets sista seminarie och sedan såg Kristin och jag Thomas Stenström på Pustervik, vilket kändes som ett optimalt sätt att fira att vi klarat av första terminen på universitet. När vi kom hem klockan 3 i natt åt vi pizza och kollade på julkalendern och nu sitter jag med trötta ögon i soffan efter att precis ha sagt hej då till Kristin som åker till Paris över jul. Dagens planer är att packa och städa för att sedan åka in till stan, köpa lite smågrejer och sedan sätta mig på tåget hem till Falkenberg för julfirande och jobb.
 
Nu ska jag lösa Melodikrysset, hoppas ni får en fin helg. Puss!