header

Om vi vänder om nu får vi aldrig se om vingarna bär. 
I dag introducerade jag fredagsselfie på instagram som en blivande klassiker och direkt var jag fyra följare fattigare (mmmm that självförtroendeboost). Men jag har faktiskt känt mig väldigt fin i dag med blommig klänning och rosett i håret (som vanligt med andra ord - känner mig dock sällan fin). Nu sitter jag vid mitt skrivbord och njuter av de faktum att jag 1. har avklarat två redovisningar i dag som båda gick rent ut sagt SKITBRA och 2. att jag har en helt oplanerad och lugn helg framför mig. Man skulle nästan kunna säga att jag känner mig allmänt glad och nöjd med det mesta för tillfället (peppar, peppar ta i trä). Fred ut xoxo Sara.

Du stör dig hårt på mig.

 
I dag släpptes videon till Markus Krunegårds nya singel "Du stör dig hårt på mig"!!! Både låten och videon får mig att längta så mycket till då hans nya skiva släpps och till turnén som han förhoppningsvis gör längre fram i år. Hoppas ni har en fin fredag, puss!

Om en vårdag i februari.

 
Jag har alltid varit en sådan som provocerats något fruktansvärt av de som i februari utbrister att "nu är det vår!!!" bara för att solen råkar lysa. Men i går var jag faktiskt sådan själv och provocerade mina twitterföljare med tweets om glasspremiär, solglasögon, jeansjacka och carpande av solsken. Vaknade upp till klarblå himmel utanför fönstret och så såg det sedan ut resten av dagen. Här passade jag på att dokumentera den där himlen (och fula småstadshus) på väg mot en liten promenad runt ån.
 
 
 
Såg sådana här onda och läskiga och pratade om huruvida deras näbbar ser ut som hundar (???) eller inte.
 
 
Det bästa vårtecknet denna egentliga vinterdag var dock det här; snödroppar!!! (Varför har jag blivit en sådan som uppskattar blommor så mycket helt plötsligt?) Hur som haver så dök jag ned på marken för att fotografera dessa varpå mitt sällskap kommenterade att jag är som ett barn som blir glad av sådana småsaker. Det är sant, och jag älskar det. Nu sitter jag i skolan och ska snart ha samhällskunskap, puss på er. 
 
Ps. reklamen är tillbaka på bloggen för ett par dagar. Hoppas den inte stör er allt för mycket!