header

Jag ljuger för dåligt, kan inte se svår ut, har handen i håret.

 
I går mötte jag upp min fina vän Ida på hennes skola för att hämta några rosetter jag beställt av henne
 
 
Hon gör rosetter till håret som dessa jag köpt, men syr även på dem på olika klädesplagg och accessoarer. Är ni intresserade tycker jag att ni ska klicka här eller kika på bowchicuf @ instagram!
 


Kunde inte låta bli att köpa en rosaprickig även om jag kommer få väldiga problem med att matcha den.Den blårandiga tänkte jag blir väldigt fin i sommar någonstans vid havet eller på nästa Håkan-spelning. Den i mitten är min favorit men den gör sig tråkigt nog inte så bra på bild, den är i vilket fall som helst marinblå med rosa rosor.


Slutligen köpte jag två små likadana i vit spets, tror nog de kan göra sig fina tillsammans i någon frisyr på något sätt. Jag har även köpt två rosetter av Ida tidigare, en stor i marinblå sammet och en stor i vit spets. Känner mig alltid så fin med en rosett i håret.

Kyss mig inte det kommer bara leda till nåt ont ändå.

 
I morse blev jag väckt av att den här rev mig på foten, det är ju också ett sätt att vakna på.
 
 
Sedan tänkte jag att jag skulle fota en estetisk bild på mitt älskade halsband men det gick ju så där.
 
 
Annars har jag varit väldigt fashion i dag och matchat marinblå klänning med marinblå strumpor med spetskant, favoritoutfit faktiskt. Hade som vanligt bara en lektion denna torsdag och efter den har jag faktiskt varit mycket effektiv. Köpt rosetter och tulpaner (som jag visar i kommande inlägg), fotat bilder till en utav era önskerubriker (tack för att ni hjälpte mig och inte gjorde det inlägget väldigt awkward). Nu ska jag gå in till stan igen och möta upp Saga och Amanda, puss och kram!