header

Lika barn leka bra.

För prick två veckor sedan idag så försökte jag mig på det här med "ett foto i timmen". Trots att hela projektet fallerade framåt eftermiddagen tänkte jag ändå publicera de bilder som blev, det var nämligen en mycket effektiv och bra dag!

 
Jag var både ledig, ensam hemma och blessed med ett perfekt väder så jag åt frukost i skuggan ute på vår lilla altan.
 
 
Efter frukosten ägnade jag mig åt lite träning - först ett styrkepass och sedan en powerwalk.
 
 
När jag kom innanför dörren igen efter min promenad satt den här på hallbyrån och ville gosa.
 
 
Efter lunch och dusch så började jag planera vad jag skulle ha på mig samma kväll. Slutligen resulterade det i en svart klänning och mitt nya favoritplagg - denna kimono från H&M.
 
 
När jag kände mig färdig hemma begav jag mig mot Amandas casa. Vi städa och fixade i ordning inför kvällen. Och så plockade vi smultron och blommor och pyntade hennes uterum.
 
 
 
Efter några timmar var uterummet fullt av folk!
 
 
Här ser vi Lovisa och Saga, glada och taggade för utgång! När det blivit mörkt sa vi tack och hej till Amandas uterum och så cyklade vi till Bratt där vi dansade och pratade och gjorde allt det där som hör en utekväll till.
 
Just nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på radio. Klockan 14.00 börjar dagens jobbpass och klockan 20.00 stämplar jag ut för hela fyra dagars ledighet!!! Planerar att inte göra mycket alls de närmsta dagarna då jag haft varenda ledig minut uppbokad denna sommar, behöver nog egentligen bara ta det lite lugnt men vi får väl se hur det blir med den saken. xo.

Jag hörde någonstans att du förlorat dig själv.

 
I lördags åkte jag som sagt till Göteborg för att ta del av detta - en födelsedagspicknick. Vi var ett gäng som möttes upp, handlade lite och begav oss till Kungsparken för att förbereda.
 
 
Dukade fram picknickmat, kladdkaka och tårta med ljus som sig bör när någon fyller år.
 
 
Hängde upp vimplar, ballonger och serpentiner i trädet vi befann oss under.
 
 
Anton och Anna!
 
 
Så kom slutligen födelsedagsbarnet, överraskad (och glad ser det ut som)!!
 
 
Efter en stund kom dessa båda - Astrid och Tess!
 
 
Sebastian, Albert och Anna. Så mycket kärlek.
 
 
Här ser vi en av de bästa människorna jag vet, fantastiska Sigrid.
 
 
 
Ett födelsedagsbarn i ett träd.
 
 
Och framåt kvällningen blåste vi såpbubblor innan vi skildes åt. Mycket lyckad dag!

Jag är rädd, för du ser för bra ut i svart, svart lugg och blå anorak.

 
Jag gör så himla mycket fina och bra saker om dagarna då jag inte jobbar. Samtidigt tar jag massa bilder och vill inget annat än att visa er allt jag hittar på. Dessvärre räcker inte tiden till så därför får det vänta till en regnig dag eller då jobbtimmarna blir färre. Tänkte i alla fall visa er några utplock från Instagram av alla mina senaste äventyr. Bild nummer föreställer gatan jag cyklade på fram och tillbaka ett antal gånger förra veckan då Saga och jag bodde hemma hos Amanda i omgångar under tre dagar och två nätter mellan jobb och annat.
 


Nu när det är så himla varmt får man ju ta tillfällena i akt och bada så ofta man kan. Här var jag snart påväg till en strand för ett kvällsdopp med Emilia och Nathalie! (Fick förövrigt hur mycket likes och kommentarer som helst under denna bild - det kändes bra).

 
I lördags förmiddag följde jag med mamma och pappa till diverse affärer i staden i jakt på utemöbler och ett parasoll till sommarstugan. Jag kom sedan hem med en glaskaraff som nu agerar ljusstake i mitt fönster tillsammans med min fina rasberri-flaska.
 
 
Samma eftermiddag tog jag tåget upp till Göteborg för att överraskningsfira Albert som fyllt år några dagar tidigare. Här har vi en del av de som var med på födelsedagspicknicken i Kungsparken. Jösses vilken fin eftermiddag/kväll det var, är så glad att jag känner dessa människor.
 
 
I måndags morse var det frukostfika bokad på Stålboms. Emilia, Lovisa, Chitra & Paulina gjorde mig sällskap.

 
Efter lunch i måndags mötte jag upp Sebastian som kom med tåget från Göteborg för att stanna hos mig ett dygn. Här åt vi sushi vid Ätran efter att ha spenderat ett par timmar på stranden. Efter maten åkte vi till Ljungsjön och satt där några timmar och åt körsbär och bara var. Har haft lyxen att träffa denna person väldigt mycket den senaste tiden, vill att det alltid ska vara så.
 
 
I går vaknade Falkenberg till liv på kvällen då det stod utomhusbio på schemat. Flashdance visades på storbild på torget och Saga, Emilia, Paulina, Amanda, Lovisa, Jessica, Caroline och jag satt någonstans långt bak och hade det jättetrevligt. Gårdagen var förövrigt en optimal sommardag - spenderade majoriteten av dagen på stranden, lagade sedan tacos hemma hos mig med mina kära vänner och efter det ägnade vi oss alltså åt bio till midnatt någon gång. I dag har jag jobbat och det känns faktiskt väldigt bra att spendera massa dagar inne på Ica då jag ägnar mina lediga dagar åt så mycket bra saker som dessa jag nyss redovisat. Pusshej.