header

Everybody wants a flame, but they don’t want to get burnt.

 
God morgon! I vanlig ordning innehåller detta måndagsinlägg bilder från min tumblr och så tänkte jag berätta lite om mina planer (utanför skolan) för den kommande veckan, inte för att de är särskilt storslagna utan snarare för att jag inte har något annat att skriva.

Måndag: Fika med Amanda & Saga + ev. träning om jag hinner.
Tisdag: Skriva på gymnasiearbetet med Emilia + köpa kläder till studentfesten med Emilia & Lovisa.
Onsdag: Gymnasiearbetsplugg med Emilia + ev. träning om jag hinner.
Torsdag: Skriva färdigt och skicka in gymnasiearbetet och sedan fira det med studentfest!!!
Fredag: Träning (fuego för första gången på evigheter).
Lördag: Högskoleprovet.
Söndag: Jobb.
 
Har alltså ganska mycket plugg framför mig de närmsta dagarna och inte heller världens roligaste helg att se framemot, dock gör det inte så mycket med tanke på studentfesten på torsdag som jag är oerhört taggad för. Hoppas att ni får en fin vecka fjorton och så hörs vi. Pusshej.

Bonfire Heart - James Blunt.

Om en vecka i Bosnien.

 
Hej hej hej. Nu är jag tillbaka på hemmaplan efter en fantastisk vecka i Bosnien! Tänkte att jag börjar med att visa Instagrambilder från resan och sedan får vi se om jag håller mig till det eller gör några mer ingående inlägg med systemkamerabilder osv. framöver. Här är i alla fall den obligatoriska flygplansbilden någonstans i luften mellan Göteborg och Tuzla.
 
 
De första tre nätterna bodde vi på ett hotell i Sarajevo, här är utsikten från vårt hotellrum. Vårt hotell låg i Gamla Stan i Sarajevo och det området var verkligen jättemysigt och charmigt.
 
 
 
Vi åkte runt en hel del i landet och jag kunde utan problem konstatera att Bosnien har en otrolig miljö. Det var snöiga bergstoppar och gröna dalar och blå floder och vacker arkitektur osv osv.
 
 
Dessutom så blommade körsbärsträden i Sarajevo, våren var ett par veckor längre kommen där trots att vädret var ganska dåligt just denna vecka (förra veckan var där strålande sol varje dag och värmerekord på 29 grader).
 
 
Vårt sista (och viktigaste och mest gripande) besöksmål var Srebrenica. Som samhällselev så tyckte jag det var otroligt häftigt att faktiskt få komma till Srebrenica och se staden med egna ögon efter att ha läst mycket om allt det hemska som hänt där (om ni inte vet vad jag pratar om så snälla ta reda på det, viktigt viktigt viktigt!!!). Bredvid gravplatser, FN-bas och sönderskjutna hus fanns det också en väldigt söt hundvalp, ca alla ville ta med den hem. Då jag tror att jag kommer hålla mig till detta inlägg om Bosnien så vill jag bara avslutningsvis säga att jag är mycket glad och tacksam över att fått göra denna resa. Hade antagligen aldrig åkt till Bosnien i något annat sammanhang än detta och det var verkligen en fantastisk upplevelse, både intressant, väldigt rolig (åkte ju med världens bästa klass) och otroligt givande.

Nu är det dock tillbaka till vardagen och efter 10,5  timmars sömn i natt så ska jag i dag skriva på gymnasiearbetet och försöka få lite tid ute i det fina vädret. Hoppas att ni har haft en bra vecka och att ni får en fin helg, puss så länge.

Men du, jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.

 
I dag är det torsdag vilket som vanligt innebär sovmorgon för min del, har inte lektion förrän 10.20.
 
 
Bäddade rent med mina favoritlakan i går så mina täcken och kuddar var alldeles fluffiga när jag vaknade!!!
 
 
Sovmorgonsfrukost i form av jordgubbskvarg, tropisk juice samt ett stenugnsbakat surdegsbröd som jag rostade och åt med ost och paprika.

Nu sitter jag i skolan på dagens enda lektion och i eftermiddag ska jag träffa Amanda & Saga för första gången på länge. På måndag åker vi till Bosnien med klassen och fram till dess har jag i princip planerat in något roligt varenda minut. Detta för att slippa tänka och känna något angående vissa saker som skulle kunna ta över och göra ont just nu. I morgon ska mina favorittjejer och jag äta våfflor hemma hos Emilia och sedan sover jag där, på lördag ska jag på massage hos Mele och på kvällen blir det utgång. Söndagen kommer väl mest bestå av att sova länge och sedan packa. Bra dagar framöver med andra ord! Hoppas ni har en fin torsdag mina vänner, xxx.