header

Hur känner du nu? Känner du någonting?

 
 
 
Det är pre-bokmässanvecka och jag har 10 nya böcker att läsa.
Dessvärre har jag även en tenta att skriva, tåg att åka, lägenheter att söka och tankar att styra.
Bergochdalbanan fortsätter i samma fart, upp och ner och så snabbt i svängarna att det är konstigt att jag inte ramlat av än.

hörde på vägen in till stan, fast ingen fatta, fatta jag.

 
Igår var jag på Bokmässan tillsammans med Amanda och Lovisa. Här ser ni tre mobilbilder från dagen, hade faktiskt med min kamera också men de bilderna kräver mer omtanke och bearbetning så de visar jag framöver. De stora höjdpunkterna var 1. fick träffa, prata med samt ta en selfie tillsammans med en av mina största blogg-förebilder Sandra Beijer (samt att hon signerade mitt ex av hennes bok) och 2. att vi fick höra en intervju med Annika Norlin aka Säkert! aka Hello Saferide. Ville så gärna köpt hennes textbok och en tygkasse men det var jättelång kö pga poppis_tjej den där Annika och vi var trötta så det fick va. Nu ska jag avsluta lördagsfrukosten och lösa färdigt melodikrysset och sedan blir det Bokmässan 2.0 då jag åker dit med mamma idag. Ha en fin lördag kära vänner, pusshaj.

Men då när allting är slut, vad har jag fått ut?

 


Så här såg det ut utanför tågfönstret när jag åkte till Göteborg imorse och så här har det sedan sett ut resten av dagen. Faktiskt första gången på hela terminen som det regnade när jag skulle till och från skolan??? I vilket fall som helst så välkomnar jag regn och höstväder. Något jag inte välkomnar är det faktum att jag i morgon måste gå och köpa en nytt pendelkort för kommande månad. Ville så gärna slippa göra det. Annars så är idag en ganska bra dag, har skrattat en del och inte gråtit någonting alls. Inte för att jag brukar gråta särskilt ofta faktiskt, det var mer en metafor för att jag varit glad. Nu ska jag gå och duscha, ta väl vara på denna information. Pusshej.