header

Om Stockholm brinner kommer jag.


God morgon kompisar! Nu är jag hemma efter min lilla Stockholmsresa. Det har varit en intensiv men väldigt rolig helg och det var fint att komma till huvudstaden ett par dagar. 

Trots att jag är hemma igen så är dock fortfarande min dator på en liten resa, den befinner sig i Falkenberg och jag kommer inte ha tillgång till den förrän på fredag igen. Därför får vi se hur det blir med bloggandet i veckan men jag ska försöka uppdatera från iPaden. Annars tar jag detta som ett tillfälle att läsa böcker och gå promenader, nu när inte datorn lockar menar jag. 

Kan ni inte berätta vad ni har gjort i helgen? Kram!

Körsbärsträden på Järntorget. 
Kanske lite väl mycket körsbärsträd överallt just nu, men det är verkligen något av det finaste jag vet så sorry not sorry. Dessutom så kan vi ju inte låta Kungsträdgårdens körsbärsträd ta över allt för mycket, Göteborg kan ju också leverera rosa blommor!

God morgon kompisar! Sitter i vanlig ordning vid ett frukostbord, dock i Falkenberg denna gång. Om några timmar går bilen mot Stockholm och det ska bli så kul att komma till huvudstaden igen! Vi får se hur det blir med bloggandet de närmsta dagarna, men jag ska försöka få till ett par inlägg i alla fall! Ta hand om er så hörs vi snart, pusshej!

Palmhuset. 
Ingen som är lite insatt i instagramvärlden (i alla fall här i Göteborg) kan ju ha missat att det för tillfället är världens grej att hänga i Palmhuset. Så igår när vi ändå var i närheten passade vi på att göra ett besök där inne vi också. Det var dock alldeles för varmt och kvavt för att vi skulle palla gå runt där en längre stund med jackor, väskor och matkoma så vi gick bara igenom stället på ett par minuter. Jag hann i alla fall fota (och instagrama) och det var ju huvudsaken, hehe. Sedan gick vi och shoppade! (Note to self: ingen shopping i maj månad).

Nu ska jag förebereda lite blogginlägg inför helgen då jag antagligen kommer stå helt utan dator. Hoppas ni får en fin torsdag kompisar!