header

Instagram vecka 35.

 
Nu är det återigen dags för att ta en titt på vad jag hade för mig förra veckan enligt instagram. På måndagen vaknade jag hemma i Göteborg och gjorde ungefär ingenting på hela dagen. På kvällen däremot åt vi pannkakor vilket är min favoritmat och därmed värt att instagrama. På tisdagen hade jag tvättid och då förevigade jag valen som sitter på väggen och meddelar att "mindre tvättmedel ger renare hav".
 
 
På onsdagen åt jag frukost reppad av Snorkfröken och så tog jag en selfie där mitt hår såg jättelångt ut?
 
 
På onsdagskvällen var vi pepp i hissen på väg mot 2 lång och dagen efter fick jag besök av min käre bror och hans flickvän då de spenderade dagen i Göteborg. Här tvingade jag dem titta på resultatet av projektarbetet vi gjorde i våras - en fotobok med människor i Göteborg.
 
 
I fredags instagramade jag ingenting utan hade fullt upp med att umgås med Emilia. På lördagen kände jag dock för att ge min klädställning och mina färgkoordinerade klänningar lite uppmärksamhet. Om jag någon gång får för mig att köpa en till svart klänning så stoppa mig - det ser ut som jag har tilräckligt av den varan eller vad tycker ni? I går, innan jag åkte in till stan och hängde med Amanda och Clara, tog jag en spegelselfie där jag såg jättearg ut men faktiskt var väldigt glad. Och det var min instagramvecka 35!
 
Idag börjar skolan igen och det ska bli väldigt spännande med nya kurskamrater och nytt ställe och allt. Hoppas veckan börjar bra för er kompisar, pusshej!

En pasta, en kaktus och en bästa vän.

 
Igår hade jag besök från Falkenberg och planen var att vi skulle äta lunch någonstans inne i stan. Eftersom att mitt mat- och restaurangintresse = 0 brukar jag vara tom på idéer på ställen att äta. Dock hade jag nyligen läst om Kopps på Kungsgatan i Amandas blogg och det verkade som ett fint ställe så vi styrde stegen ditåt.
 
 
Här har vi mitt sällskap! Världens bästa Emilia.
 
 
Bordet var dokorerat med inget mindre än en kaktus. Hipstrigt much.
 
 
Jag hade under förmiddagen betat av 3 avsnitt av Pernilla Wahlgren & Sofia Wistams podcast och de snackar ju om pasta ca hela tiden vilket gjort mig väldigt sugen på just pasta. Tur att en av dagens rätter var en Carbonara!
 
 
Emilia beställde någon sorts kyckling och både hon och jag var mycket nöjda med våra rätter.
 
 
Jag, som som sagt inte är särskilt fascinerad av mat, men desto mer intresserad av inredning tyckte mycket om interiören på det här stället. Det var så där fabriksinspirerat vilket är modernt nu men ändå inte överdrivet.
 
 
Och så hängde det valar på ena väggen, det är ju alltid fint! När vi var mätta och belåtna (orkade inte ens kaffe på maten trots att det ingick) traskade vi runt i stan ett par timmar och sedan åkte vi hem till Kristin och lagade hemmagjord pizza till kvällsmat. Efter det blandade vi drinkar och sjöng singstar hela kvällen och sedan var den fredagen slut.
 
Nu har både Emilia och Kristin lämnat läggan för att bege sig hem till Halland. Kristin kommer som tur är hem igen imorgon och fram tills dess ska jag försöka underhålla mig själv. Sitter för tillfället och tittar på friidrotts-VM men ska snart ta tag i disken. Om jag orkar motivera mig planerar jag att komma ut på en promenad och städa lite i klädkammaren under dagen också men vi får se hur det blir med den saken. Ha en fin lördag mina vänner, pusshej!

Höstens första Göteborgonsdag.

 
I onsdags hade vi befunnit oss i Göteborg och bara tagit det lugnt ett par dagar så då kände vi att det var dags att hitta på något. Efter att vi ätit lunch gick vi ner till Frölunda Torg och mötte upp Felicia och sedan traskade vi runt i lite affärer. Här i full färd mot Bikbok.
 
 
 
Gula regnjackor är väldigt estetiskt tilltalande, gör sig till och med snyggt i en gråvit galleria.
 
 
Jag gick klädd i svart från topp till tå (bortsett från min grågröna jacka) och hade till och med strumpbyxor för första gången på evigheter. Det blåste iskallt så det var bara att gilla läget.
 
 
När vi kände oss färdiga på torget gick vi hem till läggan och gjorde ingenting i ett par timmar. Sedan tog vi tag i våra liv, snyggade till oss och blandade drinkar! Jag försökte göra en frozen strawberry daiquiri men det blev inge bra.
 
 
Och så premiärade vi Singstar höstsäsongen -15! Här river Kristin och Felicia av Martin Stenmarcks Las Vegas.
 
 
När jag inte sjöng satt jag i fåtöljen vid fönstret och hejade på och fotograferade.
 
 
Vi sjöng väl i kanske sisådär 2 timmar innan vi plockade ihop mikrofonerna och tog vagnen in till stan. Där gjorde vi ett kort besök på Kellys för varsin öl innan vi blev sugna på pommes, begav oss till Sibylla och åkte hem igen. Blir verkligen en pensionär av att vara tillbaka i Göteborg, somnar klockan 22, vaknar 08 och pallar 25 min på krogen innan vi vill åka hem, haha!
 
Nu är det fredag och i eftermiddag kommer Emilia hit, det blir fint! Hoppas ni får en fin helg så hörs vi snart igen, pusshej!