header

Stockholmsshoppingen!


Här är majoriteten av sakerna jag köpte i Stockholm i helgen. I princip bara skönhetsrelaterade grejer och smink men det är ju så himla kul!

 
Först ut är denna ögonskuggspalett från Sephora! Den heter Wonderful Dreams och innehåller 8 skuggor varav hälften är matta och hälften skimriga.

 
Nästa grej är också en ögonskuggspalett. Denna kommer från Sleek (hittade den på H&M, hade ingen aning om att de sålde Sleekprodukter). Namnet är Vintage Romance Palette och den här innehåller främst skimriga skuggor. Nyanserna är ganska varma och drar åt det lila hållet. Ser verkligen fram emot att göra en sminkning med denna, har en grej för lila ögonsminkningar för tillfället.

 
När vi var på Mall of Scandinavia gick vi in på Lush där jag passade på att köpa deras omtalade Mask of Magnaminty, ska bli kul att testa den då alla youtubers verkar älska den, hehe! Näste grej är en Tangle Teezer vilken jag inhandlade på Urban Outfitters. Där köpte jag även ett nytt EOS lipbalm i smaken Strawberry Sorbert men det glömde jag hämta när jag skulle fota :/

 
Sist ut är denna dyrgrip - Benefits The Pore Fessional primer! Jag har aldrig använt en ansiktsprimer men nu kände jag verkligen att det var på tiden. Då jag läst och hört mycket bra om denna tänkte jag att det är lika bra att slå på stort nu när jag äntligen ska införskaffa mig en primer! Precis som den första ögonskuggspaletten kommer denna från Sephora.

Bortsett från ovanstående saker inhandlade jag även en ny hatt (en ljusgrå att komplettera samlingen med), sådana där spiraltoffsar som ska vara bra för håret och real teckniques make up sponge men den använde jag igår så den ser inte så trevlig ut. Sedan köpte jag en julklapp också!

Har ni testat någon av produkterna ovan och i så fall, vad tycker ni om dem??? Älskar att prata om smink så hit me up!

Kommentarer:

Emelie

Har testat ansiktsmasken, mask of magnaminty, den är helt amazing! Älskar den!!

Svar: Åh, kul att höra! Jag provade den första gången nu ikväll, och än så länge är jag väldigt nöjd!!
Sara-Karolina Norrhede

Hemma Hos Felicia

åh så mkt fint! :)

Svar: Jaa, är så nöjd med allt!! :')
Sara-Karolina Norrhede

Alice Larsdotter

Åh jag älskar sleekpaletten!

Svar: Vad kul att höra!! :D
Sara-Karolina Norrhede

Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma

Fina saker du hittat :)

Svar: Jaa, är så nöjd så!! :)
Sara-Karolina Norrhede

Pyret

Åh så himla perfekt ögonskuggspaletten från Sephora är, alldeles magnifik!

Svar: Visst ser den alldeles magisk ut, ska inviga den på lördag, ser mycket fram emot det!
Sara-Karolina Norrhede

Felicia Henriksson

Luuuusshhh <33<3<<3 Har dock BB seaweed just nu men ska testa mask of magnaminty nästa gång! Utvärdering på den tack.

Svar: Utvärdering kommer!
Sara-Karolina Norrhede

Emelie

Vill veta allt om primern sen! Letar efter en ny bra :3

Svar: Än så länge är jag inte jätteimponerad faktiskt :/ Tycker varken den slätar ut hyn eller hjälper till att hålla den matt, men det kanske bara är min hy som är ett omöjligt fall, haha!
Sara-Karolina Norrhede

Kommentera här: