header

Pinterest!


Min nya favoritplats på internet är Pinterest. Har haft ett konto i ett par år men aldrig varit aktiv förrän nu. Har pinnat som en galning de senaste dagarna. Vill gärna följa fler konton/anslagstavlor så är ni aktiva på Pinterest kan ni väl kommentera? Ni hittar mig som sxrakarolina om ni är intresserade av att ta en titt på mitt konto (tjuvkik här ovanför som ni kanske förstår). Puss och kram kompisar!

150227
Tänker att en dag i backen blir som bäst efter en stadig frukost. Vädret är inte på vår sida dessvärre men efter en heldag med stughäng igår lockar pisterna ändå. Fredag innebär nästsista skiddagen innan bussen går hem på söndag, måste ju ta vara på alla tillfällen som ges.


Jag minns en dröm om snö.Just nu befinner jag mig i fjällen. Åker skidor, spelar Alfabet, tittar på VM i Falun och hänger med favoritkids. Andas fjälluft och njuter av snötäckta grantoppar och vita vyer. Planerar mentalt en skidresa till om några veckor, något som inte kommer hända men drömma måste en ju få göra. Blir inte mätt på känslan som infinner sig i kroppen när en kommer tillbaka till stugan efter några timmar i backarna. 
Älskar detta.