header

En 20-åring.

 
 
 
Idag fyller en av mina favoritpersoner tillika min roomie 20 år!
Det har hittills firats med havregrynsgröt och glitterstrumpor.
Ikväll blir det kalas och sedan dans på Jazzhuset.
Tusen miljoner grattiskramar till denna människa.

De har en drink som smakar nyfallen snö.Att vakna upp till det här en januarimorgon motsvarar ungefär att vakna upp till strålande solsken en dag i juni. Blir alldeles pirrig i hela kroppen, det är ju så här det ska vara på vintern!
 

Men bara för att det är vinter utanför fönstret behöver det ju inte vara det inomhus. Förra veckan köpte vi tre buketer tulpaner, nu har de vissnat och ersatts av två nya buntar - rosa på soffbordet och vita på matbordet.


Sovrumsutsikten.


Idag ska vi till skolan och ha bokcirkel och ikväll kommer Kristins syster hit och hälsar på. Däremellan ska jag göra några ärenden som handlar om födelsedagspresenter och återlämnande av en nyckel jag råkade få med mig från museibesöket igår. Dessutom måste jag städa i ordning på mitt rum så det ska jag nog börja med nu. Hoppas ni får en fin fredag, adios!

Museibesök, Svenskt tenn och ett stycke Granit.

 
 
 
 
 
 
Sett utställningen "Mistress of Modern. Estrid Ericson, Svenskt Tenns grundare" på Röhsska - så mycket fina saker som en helst vill inreda hela sitt hem med (kolla här!), druckit kaffe på Fröken Ohlsson och köpt ny sminkförvaring på Granit. Allt i sällskap med fröken på sista bild, min fina vän Julia, hon är nästan lika nyinflyttad i denna stad som jag och en väldigt bra bekantskap!