header

Jordgubbsfrukost.

 
 
God morgon kompisar! Nu är jag tillbaka i bloggsfären efter först tre dagar då jag gjorde absolut ingenting och därmed inte heller hade något att blogga om, och sedan 4 dagars festivalande på ett flygfält i Norrköping. Innan jag tar tag i ett Bråvalla-inlägg tänkte jag bara kika in och säga hej och meddela att jag åt jordgubbar till frukost idag vilket är bästa möjliga frulle. Hoppas ni får en bra tisdag, pusshej!

Midsommarafton 2015 - Del 2.

 
Här kommer inlägg nummer två med bilder från midsommarafton! Nu var maten uppäten och det var dags att leka av oss på gräsmattan. Passande nog tittade solen fram nu också!
 
 
Tror Emilia står och spanar på om lekarna börjar snart.
 
 
 
Julia var lekledare och poserade farligt vid midsommarstången.
 
 
 
 
 
De fyra ovanstående bilderna är verkligen så fina??? Visserligen är det svårt att misslyckas med bilder på snygga människor som dessutom har blommor i håret, men ändå.
 
 
 
Taggade på lek!
 
 
Hade fullt upp med att snurra runt pinnar så under själva lekandet tog jag inga bilder, men när vinnare var korade och vi slöt upp på altanen i stället anslöt fler gäster. Bland annat dessa två som var fantastiskt bra på att bli fotograferade.
 
 
 
Här står Glenn och hänger på högtalaren, oklart om han DJ:ar eller bara behövde luta sig lite.
 
 
Paulina och Carl.
 
 
Emilia och Elin fångar de sista solstrålarna innan det blev senare kväll och regnet började igen.
 
 
 
Detta var den sista bilden där det faktiskt går att utskilja någonting. Värdig avslutningsbild ändå, så mycket kärlek!

(Note to self: när andra människor börjar låna kameran och alla har druckit några glas vin - se till att ställa kamera på auto och inte manuellt läge...)

Instagram vecka 25.

 
Denna vecka har jag varit väldigt inaktiv på instagram. Publicerade bara fyra bilder fram tills idag då jag slängde upp hela två stycken i brist på sysselsättning. Men nåja, vi börjar från början. I måndags var jag ju som tidigare ombloggat med Lovisa och Emilia och åt frukost på Stålboms. På tisdagen instagramade jag nog ingenting men i onsdags publicerade jag en bild på mina papperstranor och sjömansskjortan.
 
 
Här är midsommaraftons instagramande. Eller ja, bilder nummer 2 publicerade jag visserligen på midsommardagen, men ändå. Till vänster ser ni Emilia, Jenny och mig posera med våra fina kransar och till höger är det midsommarlekar på G.
 
 
I morse publicerade jag en bild jag hittade i arkivet från tidigare i veckan då jag promenerade runt ån med vår hund. Nu ikväll instagramade jag vad jag gjort ungefär hela dagen: suttit ute i solen och läst.

Har varit ledig och ensam hemma hela dagen idag så jag har verkligen bara tagit det lugnt. Efter en hel vecka med hektiska jobbpass och sedan två dagars festande på rad känns det skönt att jag är ledig och planlös de närmsta dagarna innan Bråvalla, kan behöva vila upp mig lite. Hoppas ni har haft en fin midsommarhelg kompisar, oavsett om ni firat eller inte. Pusshej!