header

Bästa sortens spontanbesök.

 
I lördags var Kristin och jag i Falkenberg för att kalasa lite med massa saknade människor och när jag kom hem till Göteborg i söndags fick jag spontanbesök av bästa möjliga sort. Nämligen av herrn iklädd de svarta docsen på bilden ovan. Vi satt uppkrupna i soffan under ett täcke och tittade på film hela kvällen innan vi somnade och vips var det måndagmorgon och tillbaka till vardagen. Vi väntade på bussen mot centralen och jag fotade våra fötter precis som jag brukar.

 
Kom dock på att det är de flesta tycker det är roligare att se personers ansikte än deras fötter, så när vi drack kaffe i väntan på Sebastians tåg sa jag att jag måste ha bra bilder till bloggen och plockade upp mobilkameran igen. HUR FIN är inte denna människa??
 
 
 
Efter en liten stund anlände även Anna till centralen, snacka om att jag hade bra sällskap till morgonkaffet.
 
 
Slutligen blev det dags för den dötråkiga traditionen att säga hej då vid en tågdörr. Efter kramar och vi ses snart igen och ta hand om dig och lite mer kramar åkte Sebastian mot Norrköping, Anna till skolan och jag hem för att skriva en krönika. Lyxigt att få sådant finbesök om än bara för ett halvt dygn. Hoppas ni hade en lika bra helg som jag. Pusshej.

Om kryddor och blomfynd.

 
God eftermiddag! Nu tänkte jag att vi skulle ta oss en liten titt på vårt fönsterbräde vid matbordet!

 
Förra veckan var vi på Ikea för att köpa en hallbyrå. På vägen ut hittade vi även dessa små söta burkar innehållande allt en behöver för att odla kryddor! Förhoppningsvis kan vi laga mat med egenodlad basilika, mynta och persilja om ett par månader.
 
 
 
Viktigt med lufthål så klart.
 
 
 
Idag när vi var nere på Frölunda Torg lyckades vi även fynda lite blommor! De som kämpat i våra fönster på senaste tiden har vissnat allihop så därför känns det bra att två finfina pelargoner nu stoltserar mellan ljusstakarna.
 
 
Den andra pelargonen fastnade inte på bild men den står till vänster om mina älskade ljusstakar från Orrefors. Fint med blommor, det piggar upp när det är regnigt och grått utanför fönstret.

Om fina bilder och en våffeldagsroadtrip.

 
God morgon! Inte ofta jag är uppe innan 08 och verkligen inte ofta jag bloggar vid denna tid. Men passade på att stiga upp när jag faktiskt vaknade för att hinna skriva färdigt bokrecensionen innan dagens planer. Kristin och jag ska nämligen ut på ett litet äventyr. Det är så att vi har varit hundvakter sedan i lördags och nu ska vi återlämna hunden i dess hemstad, nämligen Halmstad. Därför ska vi göra en liten roadtrip söderut där det sedan väntar våfflor, våffeldagen till ära, hos Kristins farmor innan vi åker hem igen. Kan nog bli en trevlig onsdag!
 
Hoppas ni får en fin dag också! Ps. bildkällor via min tumblr.