header

Instagram vecka 48.Hej där! Nu är det dags för en instagramsammanfattning igen, håll i er! I början av förra veckan stod vi och väntade på vagnen vid Vasaplatsen efter att ha varit på biblioteket och lämnat böcker. Kolla så fint Göteborg är ändå. På torsdagen instagramade jag mitt rum för att fira 1-årsjubileumet i läggan!

 
I fredags morse gick Emilia och jag upp okristligt tidigt (04.45!!!) för att hinna äta frukost på Espresso House innan vi bordade tåget mot Stockholm. Väl framme i huvudstaden spenderade vi några timmar i stan innan vi åkte ut mot Solna för ett kärt återseende med Fanny!!! Vi begav oss självfallet till det nyöppnade Mall Of Scandinavia. Det var superstort och vi var trötta så vi ägnade oss mest åt att fika. Väldigt fint och coolt var det i alla fall!
 
 
Resten av helgen spenderades inne i Stockholm City och ute på Lidingö. På lördagen sprang Emilia och jag till största del i diverse affärer och Stockholm var så julpyntat och fint (trots att det regnade, blåste och var kallt). Sedan spenderades så klart tiden med bästa familjen på Lidingö, åt god mat, myste med barnen och hade det allmänt trevligt. Så välbehövlig och bra helg! <3

Ett år i Göteborg!

 
Idag är en stor dag ska ni veta - det är nämligen på pricken ett år sedan jag flyttade till Göteborg!!! För att fira denna fantastiska händelse tänkte jag att vi tar en titt på hur mitt rum ser ut så här ett år senare. Jag möblerade nämligen om i måndags och flyttade som ni kunde se i föregående inlägg ut mitt skrivbord till vardagsrummet. För att det inte skulle bli en stor tom yta mitt i rummet var jag därför tvungen att vrida om sängen så den inte stod kant i kant med de båda långväggarna. Är inte helt nöjd med det hela och kommer antagligen flytta om igen så fort jag hittat en passande byrå som kan fylla upp tomrummet där skrivbordet stod. Hur som helst, så här ser det ut just nu.
 


Denna vägg ser i princip ut som tidigare, jag har bara hängt dit en klänning till.

 
På nattduksbordet stoltserar diverse böcker och min fina rosa radio. Vid sidan om den står några vinyler med Timo Räisänen längst fram.
 
 
Klädställningshörnan ser ut som tidigare, dock väldigt tomt på ställningen för tillfället då många klänningar ligger i tvätten.
 
 
 
 
Jag var tvungen att klippa av gardinerna för att de inte skulle fastna bakom mina kuddar och nu ser det knäppt ut. Nya gardiner ska införskaffas snarast.
 
 
 
Där min stol och gitarren står nu stod tidigare mitt skrivbord.
 
 
Och så avslutar vi det hela med min hylla med en massa småplock på. Muminmugg, en rosa cykel och bilder på mig som liten!
 
Ett år i detta lilla krypin, tänk att jag fortfarande trivs minst lika bra som jag gjorde i början. Vill inte bo någon annanstans ska ni veta. Bästa lilla rum bästa stora lägenhet bästa bästa bästa Göteborg <3
 
Ps. Vill ni se hur mitt rum såg ut innan ommöbleringen kan ni kika här!

Den nya skrivbordshörnan. 
Här ser ni var jag har spenderat hela denna dag - i den nya skrivbordshörnan! Jag har på senare tid känt att jag haft väldigt svårt att koncentrera mig på att plugga vid mat-/soffbordet, samtidigt har det inte varit särskilt lockande att stänga in mig på mitt lilla rum bara för att plugga. Därför gjorde jag en liten ommöblering häromdagen och flyttade ut mitt skrivbord i vardagsrummet där det nu står inkilat i hörnet vid spaljén. Det lilla projektet blev jättebra!

Det enda som blev mindre bra är mitt rum som kändes väldigt tomt efter att skrivbordet fått flytta ut, därför ändrade jag om lite saker därinne också men nu är det inte alls lika mysigt som tidigare:/ Får se hur jag ska lösa den saken... Skrivbordshörnan fyller i alla fall sin funktion då jag har suttit och pluggat nästan 5h i rad idag, med paus för att värma lussekatter, hehe.