header

Ett år i Göteborg!

 
Idag är en stor dag ska ni veta - det är nämligen på pricken ett år sedan jag flyttade till Göteborg!!! För att fira denna fantastiska händelse tänkte jag att vi tar en titt på hur mitt rum ser ut så här ett år senare. Jag möblerade nämligen om i måndags och flyttade som ni kunde se i föregående inlägg ut mitt skrivbord till vardagsrummet. För att det inte skulle bli en stor tom yta mitt i rummet var jag därför tvungen att vrida om sängen så den inte stod kant i kant med de båda långväggarna. Är inte helt nöjd med det hela och kommer antagligen flytta om igen så fort jag hittat en passande byrå som kan fylla upp tomrummet där skrivbordet stod. Hur som helst, så här ser det ut just nu.
 


Denna vägg ser i princip ut som tidigare, jag har bara hängt dit en klänning till.

 
På nattduksbordet stoltserar diverse böcker och min fina rosa radio. Vid sidan om den står några vinyler med Timo Räisänen längst fram.
 
 
Klädställningshörnan ser ut som tidigare, dock väldigt tomt på ställningen för tillfället då många klänningar ligger i tvätten.
 
 
 
 
Jag var tvungen att klippa av gardinerna för att de inte skulle fastna bakom mina kuddar och nu ser det knäppt ut. Nya gardiner ska införskaffas snarast.
 
 
 
Där min stol och gitarren står nu stod tidigare mitt skrivbord.
 
 
Och så avslutar vi det hela med min hylla med en massa småplock på. Muminmugg, en rosa cykel och bilder på mig som liten!
 
Ett år i detta lilla krypin, tänk att jag fortfarande trivs minst lika bra som jag gjorde i början. Vill inte bo någon annanstans ska ni veta. Bästa lilla rum bästa stora lägenhet bästa bästa bästa Göteborg <3
 
Ps. Vill ni se hur mitt rum såg ut innan ommöbleringen kan ni kika här!

Kommentera här: