header

Instagram vecka 45.

 
Hej på er! Förra veckan blev det faktiskt inget instagraminlägg då jag endast hade 2 bilder att visa vilka båda hade dykt upp i tidigare inlägg, så jag struntade i traditionen då. Nu är den dock tillbaka! Ser en nedåtgående trend angående mitt instagramande de senaste veckorna, har nog en liten inspirationssvacka gällande mitt älskade flöde, hehe. Hur som haver, nu tar vi en titt på hur min vecka 45 såg ut:
 
 Förra måndagen (eller eventuellt tisdagen) åt jag frukost på mumintallriken och läste senaste numret av Skriva.
 På onsdagen (tror jag... måste verkligen hålla bättre koll!) fotograferade jag fönstret vid middagsbordet.
 Nu hoppar vi i tiden. I lördags var jag i ett regnigt Finspång/Norrköping hos Sebastian (<3<3) och vi tog oss ann vattenpölarna med docs på fötterna.
 Igår kväll, på bussen hem, instagramade jag ytterligare en bild på mina och Sebastians fötter. Captionen till denna bild löd "allt en kan önska sig är ändå att ha en person i sitt liv en kan åka till endast för att sova bort en hel helg tillsammas och ändå genuint uppskatta varandras sällskap. mitt hjärtas viktigaste låga." Så sant som det är sagt, så satans glad att jag har den där pojken i mitt liv.

Några andra jag är glad att jag har i mitt liv är Kristin och Nathalie och dessa båda har jag spenderat denna regniga och blåsiga måndag med. Just nu rullar senaste avsnittet av Paradise Hotel på tv:n och när det är slut är det läggdags här på Södra Dragspelsgatan. Imorgon har vi seminarium på förmiddagen och sedan möter vi upp Nathalie igen för en secondhand-runda. Hoppas er helg har varit fin kompisar, pusshej!

Kommentera här: