header

Tumblrtorsdag nummer 7.

 
Denna veckans Tumblrtorsdag ser lite annorlunda ut. Jag hade ett sådant himla flow på Tumblr igår att jag inte kunde välja ut endast 9 favoriter, därför fick hela veckans flöde följa med! Vill ni följa min lilla inspirationssida heter den tumblr.com/dramapatetisk. Där hittar ni även bildkällor så klart!
 
Anledningen till att detta inlägg kommer upp förhållandevis sent är att jag har ägnat i princip hela dagen åt att plugga. Nu är äntligen morgondagens uppgift färdig och utskriven för inlämning så därför kände jag att en bloggpaus var passande. Dock är inte plugget slut för det, tenta på måndag innebär studerande varenda ledig minut de närmsta dagarna, har en del trevligheter planerade nämligen så det gäller att vara effektiv när pluggtid ges.
 
Ta hand om er så hörs vi snart igen, pusshej!

På Spåret-söndagen.

 
Kolla kolla kolla var jag befann mig i söndags!! I en studio på SVT där det pågick en inspelning av På Spåret. Ni skulle bara veta hur salig jag var, som ett barn på julafton ungefär.
 
 
 
Augustifamiljen var så klart på plats, fint att se dem.
 
 
Här är mitt sällskap som inte ville vara med på bild.
 
 
Efter inspelningen promenerade vi från Eriksberg, över bron och in till stan. Göteborg var strålande.
 
 
Älskar verkligen matchingen vinrött + ljusrosa. Nästan så jag själv vill ha en vinröd jacka bara för att kunna härma.
 
 
När vi tagit oss över Götaälvbron, vilket verkligen var en utmaning då vi bokstavligt talat höll på att blåsa av, styrde vi stegen mot första bästa sushirestaurang. Eller ptja, vi gick till en utav de få sushiställen jag varit på innan.
 
 
"Vad gör du?" "Fotar hotellet, det är ju rosa!"
 
 
Folk bara måste älska att umgås med mig som stannar och fotograferar något ungefär var 5e meter. Tur att mina vänner är vana.
 
 
I väntan på att Mikaels buss skulle gå slog vi oss ned på Starbucks. Jag ville prova den där omtalade Pumpkin Spice Latten - får typ 1/5 i betyg, var en jätteknäpp smak jag aldrig upplevt innan och var typ god de första 5 sipparna, kunde dock inte dricka mer en hälften pga blev så mycket konstig smak på en gång. När jag sagt hej då till Mikael tog jag vagnen hem och däckade i soffan, längsedan jag var så trött. Hade varit ute i Falkenberg på lördagen, gått upp jättetidigt för att ta tåget hem till Göteborg och sedan blivit fullproppad med nya intryck och upplevelser under dagen. Dessutom hade vi ju ställt tillbaka klockan en timme så det var med rätta jag var trött. Nu ska jag gå och göra mig i ordning och sedan är det skola som gäller, hej så länge!