header

Ikea-fredagen!

 
I fredags var Kristin och jag ute på lite bussäventyr! Vi satt bakom denna man.
 
 
Fördrev den nästan 50 minuter långa bussresan genom att titta på dialektprogram på Youtube. Här om Norrländska.
 
 
Målet var Ikea och jag glömde bort att jag hade kameran med mig tills vi skulle fika (dvs precis innan vi gick ut...) Åt lunch ett par timmar tidigare men när jag tänker efter gör sig köttbullar, potatismos och brunsås inget vidare på bild så gör inte så mycket att jag glömde fota det.
 
 
Min ständiga kompanjon.
 
 
På väg till kassorna fick en julfeelings. Denna gran var jättefin med massa pastelligt pynt. Bestämde att vi ska ha en sådan hemma i läggan till jul.
 
 
Efter att möbel- och småfixshoppingen var färdig blev det i vanlig ordning ett besök i mathörnan. Inhandlade våra favoritsmoothies och chips - standard Ikeagrejer.
 
 
 
I väntan på bussen posade Kristin med våra grejer + lyktstolpe. Mycket lyckat besök, köpte bland annat en ny handdukshängare till badrummet (med det fantastiska namnet Sprutt <3) och en läslampa till soffan. Vi har ingen taklampa i vardagsrummet så det har en tendens att bli lite mörkt, men det har vi alltså åtgärdat nu. Älskar verkligen Ikea, skulle kunna åka dit endast för att gå runt en dag när jag har tråkigt.

Kommentarer:

jore

nää men skojar du! du kan få till och med en dag på ikea att se grym ut på bild. *-*

Svar: Haha men ååh, tack, vad glad jag blir!! :')
Sara-Karolina Norrhede

Kommentera här: