header

Instagram vecka 40.

 
Förra veckan var mitt instagramflöde mycket fint måste jag få säga. Började det hela med att på måndagen instagramma Kristin i vår plugghörna där vi spenderade tre dagar med att aktivt (nåja) skriva tenta. Senare under eftermiddagen inhandlade jag finfina hörlurar för att göra studierina lite roligare.
 
 
På onsdagen om-inredde jag mitt rum. Hyllan ovanför klädställningen ser numera ut så här; mode- och musikmagasin toppade med den finaste födelsedagspresent jag någonsin fått och så mina blomkransar bredvid.
 
 
När vi gick till vagnen för att åka in till stan och tenta-öla med några kursare på torsdagskvällen var världen rosa och jag älskade det. Fredagen spenderade vi på Ikea, åt köttbullar och köpte en ny handdukshängare till badrummet.
 
 
Efter Ikea-besöket hände något som jag sett fram emot länge! Efter att det senaste året lyckats befinna mig antingen i en annan stad eller på något annat spännande när Glenn Udéhn haft spelning fick jag äntligen se honom live! Att det var en mysig spelning på Bengans där en kunde köpa öl i backflaskor gjorde inte saken sämre. Efter spelningen kände Kristin och jag att det vi var för upprymda för att åka hem så då gick vi till Magasinet. Satt där i ett par timmar och löste alla världsproblem och så där. Fin instagramvecka detta!

Kommentarer:

Daniella 🌙

din instagram är perfekt <3

Svar: Men åh, tack snälla! Vad glad jag blir <3
Sara-Karolina Norrhede

Kommentera här: