header

Vad hände i oktober förra året?

 
Nu är det plötsligt ny månad igen, väldans vad tiden går fort?? Jag tänkte i sedvanlig ordning hälsa den nya månaden välkommen genom att göra en tillbakablick på hur densamma såg ut förra året. Jag hängde mycket inne i stan, vilket det känns som att jag aldrig gör nu för tiden. Här hade jag i vilket fall som helst några timmar dötid mellan föreläsningar och en dejt (ja minsann!) och gick därför runt och fotograferade.
 
 
Mitt skrivbord stod kvar i Falkenberg och såg ut så här. Och den där högen med kurslitteratur hade jag så duktigt beställt hem från adlibris ... - läste kanske 5 sidor i en utav böckerna, de flesta öppnade jag inte ens. Ovärt.

 
Och så köpte jag ett tidningsställ på auktion!! Då fick det agera just tidningsställ men nu innehåller det i stället Kristins och mina favoritvinyler och stoltserar fint i vardagsrummet.
 
 
På kanelbullens dag fick jag ett sms av Emilia som skrev att det vankades bullkfika hemma hos henne klockan 15. Anlände till synen av detta, inte dåligt minsann! På tal om Emilia, jösses vad jag saknar henne <3
 
 
En annan dag ägnade jag mig åt en annan sorts fika - latte och kanelbulle på Espresso House Kungsgatan. Träffade fina Julia för första gången, pratade om Instagram och så blev vi fotograferade av GT. När jag tänker efter var det mycket CSN som gick på latte, hade ju ingen hyra att betala då.
 
 
En helg spenderade jag med Amanda. Helt spontant gick vi ut och dansade på lördagskvällen och sedan satt vi på mitt rum hela söndagen och tittade på hur löven skiftade färg och ramlade av träden (poetisk much). Kommer ihåg att det var en så himla lyckad utgång (säkert pga vi hade köpt varsitt halsband med hello kitty ett par timmar tidigare - kompishalsband för nästan-tjugåringar ni vet).
 
 
Jag minns att jag var väldigt känslokaosig förra hösten och uttryckte det bland annat genom tre korta texter om sådant som känns. Det inlägget pyntades med ovanstående bild och vill ni läsa mitt försök till att vara poetisk och duktig kan ni göra det här!

 
Det sista inlägget i oktober handlade om att vi ölade med klassen en måndag. Kristin och jag hade började bli bra vänner då och satt och inväntade resten av klassen på Brygghuset. Vi var först på plats och också först där ifrån då vi hade ett sista tåg hem att hinna med.
 
Det var mitt oktober 2014 och när jag ser tillbaka på det förstår jag inte alls varför jag kände mig så nedstämd?? Det hände ju bara nästan roliga saker men antagligen tog pendlandet/lägenhetssökandet/alla nya intryck hårdare på mig än vad jag trodde så jag var nog lite oförberedd. Nå väl, hoppas oktober 2k15 blir fint - jag gillar ju trots allt hösten <3

Kommentarer:

Daniella 🌙

saknar Göteborg lite ju!

Kommentera här: