header

Instagram vecka 38.Nu är det måndag igen och vid det här laget vet ni väl alla vad det innebär - sammanfattning av förra veckans instagramande! Förra veckan försökte jag ha lite framförhållning och göra i ordning bilderna redan under söndagen för att bara kunna slänga upp dem på måndag morgon, dock postade jag ett inlägg efter det, alltså på söndagskvällen, så vi börjar därifrån. Söndag vecka 37 satt Nathalie och jag uppkrupna i soffan och pluggade. Jag läste om lyrik och Nathalie läste om internationella relationer om ni vill veta. SÅ - nu är det måndag och vi är inne på rätt vecka. Jag började förra veckan med att posta en svartvit bild från lördagens bravader, vilken ni kan se i ett inlägg till om ni scrollar ner lite i bloggen.

 
På måndagskvällen instagrammade jag fönstret vid vår matplats som nu har fått en ljusslinga som temporär gardin. Nästa bild vet jag inte riktigt om den är tagen på tisdagen eller onsdagen, men den speglar i alla fall toppen av alla de trappor vi går upp för när vi ska till skolan.
 
 
På torsdagen visade jag upp Kristins sovrumsfönster med finfina växter och spetsgardin och på fredagen hängde Mikael och jag i skogen som ni ju redan vet om ni läste bloggen igår.
 
 
I lördags tog jag ett tidigt tåg hem till Falkenberg och när jag svängde in på vår gata där hemma möttes jag av att solen strålade så fint på några tappert kämpande blommor och jag kunde inte låta bli att fota. Efter två jobbpass var det plötsligt söndag igen och i väntan på tåget tillbaka till Göteborg fotade jag himlen som var alldeles rosa. Det är nog förövrigt en av mina mest fotograferade grejer - himlen vid Falkenbergs tågstation.
 
Detta var en väldigt bra instagramvecka om jag får säga det själv. Jag har äntligen bestämt mig för mitt nya tema i flödet och om det skulle vara så att ni känner för att gå in och titta på det så hittar ni mitt konto om ni söker efter sxrakarolina eller klickar här!

Kommentera här: