header

Instagram vecka 39.

 
Hejhejhej. Här har i princip ekat tomt sedan förra instagramuppdateringen - ska bättra mig jag lovar! Hur som haver så är det dags att ta en titt på hur vecka 39 såg ut genom min telefon och vi börjar på måndagen då jag instagramade mat! Dessa mycket goda skaldjursbakelser åt mamma, pappa och jag kvällen innan då jag var hemma i Falkenberg för att jobba och fira att mamma fyllde år. Senare på måndagen följde jag mat-temat och instagramade vattenglasen då Kristin och jag var på Jensens och lunchade.
 
 
På tisdagen laddade jag upp en bild på ett regnigt Göteborg och Kristins mycket fotogeniska ryggtavla med gul regnjacka och brandröd kånken. På torsdagen storstädade vi lägenheten och då passade jag på att instagrama min lilla sovhörna med rena lakan och nyfluffade kuddar.
 
 
På fredagen stod shopping på schemat - vi hade ju fått lön och CSN och dessutom hade vi besök från Halmstad som ville ut och göra stan. Efter 6 timmar och 11000 steg på Göteborgs gator åkte vi hem för att vila upp oss inför ännu mer promenerande på lördagen. Då gjorde vi ett besök på Bokmässan och efter x-antal timmar där åkte vi hem med varsin Kalle Anka-påse i händerna innehållande diverse böcker, tidningar och annat smått och gott.
 
Händelserik instagramvecka detta ändå! Hittade ni på något speciellt förra veckan?

Kommentarer:

jore

åh vilka mysiga instabilder! ser ut som en härlig vecka. (:

Svar: tack så mycket! jaa, den var väldigt fin! :)
Sara-Karolina Norrhede

Kommentera här: