header

Ta min hand vi ska åt samma håll.

 
Idag hade vi sovmorgon och började inte skolan förrän 14.15. Konstaterade att Kristin och jag matchade väldigt bra när vi satt på vagnen iklädd varsin svart lång kappa och med varsin brun väska i knät.
 
 
När vi kom hem igen vid 17-tiden gjorde vi sådant vi brukar göra, dvs bytte om till mjukiskläder, kollade youtubeklipp och lagade mat innan vi slog oss ned vid matbordet.
 
 
Åt vår paradrätt kvällen till ära dvs caesarsallad med halloumi!
 
 
Och nu sitter vi här i soffhörnan i sedvanlig ordning! Kvällssolen lyser in och vi lyssnar på Winnerbäck vilket jag alltid får för mig att göra när det börjar bli höst i luften. Resten av året tycker jag Winnerbäck är trist men under höstmånaderna vill jag nästan inte lyssna på något annat förutom honom och Markus Krunegård. Och Kent så klart.
 
Imorgon är vi lediga på schemat men kommer ha fullt upp med att läsa diverse draman. Idag avverkade vi Hamlet och Medea på lektionen, en känner sig himla viktig när en pysslar med att analysera gamla Shakespearedraman och annat sådant där kulturellt ska ni veta. Nåja, hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi framöver, pusshej!

Kommentarer:

ISA

Låter som en mysig dag! har du gått och blivit sambo nu? :) gud vad jag inte hänger med i alla bloggar jag läser, sörriii <3

Svar: Det var det! Haha nä, eller jag bor tillsammans med en kompis men det har jag gjort i snart ett år så inget nytt under solen, hehe! ;)
Sara-Karolina Norrhede

Daniella 🌙

Vad pluggar du? :)

Svar: Kulturprogrammet! Med inriktning litteraturvetenskap så denna och nästa termin läser jag två grundkurser i litt.vet :)
Sara-Karolina Norrhede

Kommentera här: