header

Instagram vecka 4 & 5 / 2016

 
Här kommer en sammanfattning av två veckors instagrammande då jag inte publicerade något förra måndagen. Har endast laddat upp 6 bilder sammanlagt under de senaste två veckorna som ni ser, så det blir ju inget vidare maffigt inlägg trots två veckors bilder.
 
Vecka 4 instagrammade jag vårt nya skrivbord och sedan blev det inga fler bilder innan jag åkte hem till Falkenberg (och Halmstad) över helgen. Där gosade jag bland annat med katten och så träffade jag Emilia efter vad som kändes som en evighet i vanlig ordning. Vecka 5 inleddes med att jag på tisdagen förevigade en av alla spårvagnsresor, sedan kom ju Sebastian på besök och på torsdagen var det superväder och Kristin och jag var en sväng uppe på Stigbergstorget för att besöka Bengans. Kom därifrån med Hurulas LP Betongbarn på vinyl och var mycket glad över det spontanköpet.

Känner verkligen att jag måste steppa upp mitt instagramgame, 3 bilder i veckan är ju lite väl tråkigt kan jag tycka... Nåja, hoppas ni har det bra kompisar. Pusshej!

Kommentera här: