header

Det här med chiapudding. 
Igår fick jag för mig att jag skulle haka på den här chiapudding-trenden. Sagt och gjort gick jag till Ica och inhandlade mandelmjölk och chiafrön och sen gick jag hem och blandade ihop det hela innan jag satte in det i kylskåpet över natten.

Imorse plockade jag ut mitt lilla glas och skivade ner en kiwi och en banan på toppen innan jag med spänning satte mig för att äta. Resultatet då? Mjo, jag brukar inte vara den som klagar över konsistenser på mat men detta var verkligen inte behagligt alls? Inte nog med att det var slibbigt och kornigt, dessutom var det kallt vilket gjorde det hela ännu läskigare. Dock gillade jag smaken och så fort jag fick med en bit kiwi på en sked så var det faktiskt gott! Tror nog det kan bli toppen om en blandar ut puddingen med ett stort lass hallon eller liknande.

Har ni testat det här med chiapudding? Vad tycker ni? Har ni tips på bästa toppingen / receptet? Hit me!

Ny termin, nytt skrivbord.I måndags fick vi hem ett skrivbord som jag köpt på en köp- och säljsida på Facebook och nu tänkte jag att vi tar oss en liten titt på hur det ser ut.

 
Förutom själva skrivbordsytan innehåller denna smidiga konstruktion även två hyllor - mycket praktiskt då vi har ganska högt i tak och det lätt tenderar att se väldigt tomt ut på våra väggar.
 
 
Så här ser det ut i sin helhet! Fint va?
 
På översta hyllan har jag ställt ett antal pocketböcker - några favoriter och några jag inte hunnit läsa än. Och så min lilla älskade radio som tyvärr är trasig då någon bröt sönder antennen :/Här stöttas diverse kurslitteratur upp av ett doftljus.
 
 
Och bredvid pennburken får Håkans + Annika Norlins textböcker husera!
 
Jag har ju haft mitt lilla skrivbord stående i det hörnet de senaste veckorna, men som jag nämnde i ett tidigare inlägg för ett tag sedan blev det väldigt tomt på mitt rum när jag flyttade ut det i vardagsrummet. Nu är det tillbaka på sin plats och agerar numera sminkbord! Vad tycker ni, var det ett bra köp?