header

Det här med chiapudding. 
Igår fick jag för mig att jag skulle haka på den här chiapudding-trenden. Sagt och gjort gick jag till Ica och inhandlade mandelmjölk och chiafrön och sen gick jag hem och blandade ihop det hela innan jag satte in det i kylskåpet över natten.

Imorse plockade jag ut mitt lilla glas och skivade ner en kiwi och en banan på toppen innan jag med spänning satte mig för att äta. Resultatet då? Mjo, jag brukar inte vara den som klagar över konsistenser på mat men detta var verkligen inte behagligt alls? Inte nog med att det var slibbigt och kornigt, dessutom var det kallt vilket gjorde det hela ännu läskigare. Dock gillade jag smaken och så fort jag fick med en bit kiwi på en sked så var det faktiskt gott! Tror nog det kan bli toppen om en blandar ut puddingen med ett stort lass hallon eller liknande.

Har ni testat det här med chiapudding? Vad tycker ni? Har ni tips på bästa toppingen / receptet? Hit me!

Kommentarer:

Tilda:

Om du inte riktigt gillar konsistensen kan jag tipsa om att blanda ner ca 1/2 dl havregryn! Att blanda i gojibär är också supergott, ger lite annan konsistens och även lite naturlig sötma!
Testa även hasselnötsmjölk, ger en nästan lite kolaaktig smak på det! :)

Svar: Oh, tack så jättemycket för tipsen! Ska absolut testa :D
Sara-Karolina Norrhede

Emelie

Älskar chiapudding! Tips är att köpa kokosmjök istället, ger godare smak enligt mig! Jag brukar ha kakao och honung i för det mesta också och servere med varma bör och jordnötsfluff (jordnötssmör blandat med yoghurt ^^) Då blir det som godast tycker jag :))
Kram<3

Svar: Oh, tack så jättemycket för alla tips! Kram på dig <3
Sara-Karolina Norrhede

Kommentera här: