header

Instagram vecka 1 / 2016

 
Här kommer en liten sammanfattning av vad jag instagramade under vecka 1 detta nya år. Dvs. det man kunde skåda i mitt flöde förra veckan.

Först ut var sushin Emilia och jag åt på nyårsafton men som inte kom upp på instagram förrän ett par dagar senare. Bild 2 och 3 togs i onsdags då vi kommit hem till Frölunda igen och jag gick en liten kvällspromenad i det fina vintervädret. Fjärde bilden är en liten "just det, håll tyst!"-bild till alla som tar sig rätten att kommentera huruvida man ska sminka sig mycket eller lite eller inte alls. My face, my choice. Detta lilla ställningstagande följdes upp av en några dagar gammal selfie som jag tyckte förtjänade en plats i flödet. Det sista för årets första vecka blev en snöbild, den fick bildtexten "!!!snö!!!är!!!det!!!bästa!!!jag!!!vet!!!" och det är faktiskt nästan sant, finns lite saker jag tycker om mer, typ människan som är med på bilden i fråga!

Vill ni följa mig på instagram heter jag sxrakarolina, pusshej!

Kommentarer:

Daniella 🌙

Var finns bästa sushin i Gbg? Var går man ut? Har precis flyttat hit efter att ha bott i London ett tag :3

Svar: Då jag mest hänger i Frölunda och är dålig på att testa nya ställen har jag dessvärre ingen superkoll på bästa sushiställena, MEN ett ställe som jag tycker är bra och som jag har återkommit till ett antal gånger är Sushi Deluxe på Drottninggatan (ligger vid Vero Moda vid Kompassen!) Och för utgång tycker jag Henriksberg alltid är ett säkert kort! Samt Pustervik och Jazzhuset (eller Jazz i alla fall när de har temakvällar!) Hänger inte så mycket på klubbarna kring Avenyn, även om de säkert skulle anses hundra gånger bättre, hehe. Men vad kul att du har flyttat hit, välkommen :D Då kanske vi kan ses någon gång? Behöver fler vänner i den här stan, hehe :)
Sara-Karolina Norrhede

Daniella 🌙

Ps du borde göra en Göteborgsguide! Xx

Svar: Åh, det kanske jag ska göra, en liten en för icke-kräsna människor får det bli i sådana fall! Tack för tipset!!
Sara-Karolina Norrhede

Kommentera här: