header

Vad hände i januari 2015?

 
Förra årets nyår firades här i Göteborg och nyåret dansades in i vår lägenhet med en bra blandning av människor! Här syns Molly och Sebastian i fokus medan Philip och Anna är något suddiga i förgrunden.

 
Strax efter att det nya året tagit sin början åkte Kristin på skidsemester och jag var därför ensam hemma i en hel vecka. Spenderade bland annat min lediga tid genom att bada rosa bubbelbad.

 
Och så gjorde jag mellandagsrean på egen hand. Fyndade en himla massa bra grejer, bland annat den här klänningen.

 
Någon dag under min ensamvecka kom Louise på besök. Vi tittade på Panda Da Pandas musikvideor på tv:n och tog ikapp förlorad tid.

 
När Kristin kom hem igen hade jag åkt på en störtförkylning så då hade hon halstabletter och nässpray i bagaget och så var hon snäll och lagade broccolisoppa åt mig medan jag låg och hostade i soffan.


 
Den 17 januari var Kristin, Maria och jag på p3-guld! Jag träffade Hurula <3 <3 <3 och så hade vi superbra platser precis vid catwalken. Här står Veronica Maggio redo att dela ut pris till årets artist.

 
Jag var väldigt aktiv på instagram och något som förevigades var våra dymomärkta burkar i skafferiet plus snöoväder på Järntorget.

 
En dag var Julia och jag på Röhsska museet och såg en utställning om Estrid Ericson, grundaren av svenskt tenn. Note to self: gör fler museeibesök 2016.

 
Januaris sista dag förra året fyllde min bästa person 20 år! Hon fick glittriga strumpor, godis och biobiljetter i en fin box av mig i födelsedagspresent!

Detta var en del fragment ur mitt januari 2015. En himla bra månad bortsett från att jag minns att jag var förkyld/halvsjuk hela månaden, vilket jag i och för sig var i princip hela vintern. Nåja, hittade ju på en massa roligheter ändå!

Kommentera här: