header

Om mig.

 
Det låter alltid lika knasigt när man ska berätta om sig själv men jag gör ett försök. Jag heter Sara, är 20 år gammal och det är mig ni ser på bilderna ovan. Ofta skådas jag iklädd klänning och hatt med olika skor på fötterna varje dag, skor är nämligen en av mina stora laster i livet. Jag pluggar till kulturvetare på Göteborgs Universitet och de närmsta två terminerna läser jag Litteraturvetenskap vilket är min valda inriktning. I november 2014 lämnade jag den lilla stad jag kommer från och flyttade till Göteborg, vilket alltid har varit en av mina största drömma. Jag hade turen att börja i samma klass som världens bästa människa - Kristin. Vi bestämde att söka lägenhet tillsammans och lyckades få tag i en perfekt 3:a där nu har bott i ett år och trivs hur bra som helst. På tal om Kristin, då hon är min närmsta vän tillika roomie huserar hon mycket i denna blogg så det är bra om ni känner till henne, hehe.

Lite snabbfakta om mig: jag älskar färgen rosa, är bättre på att uttrycka mig i skrift än i tal, älskar att sjunga men har ingen vidare sångröst, jag är livrädd för fåglar, spenderar för mycket pengar på kläder, väskor och skor, tycker mycket om att dricka drinkar och dansa med mina vänner och drömmer i hemlighet om att bli en av världens största bloggerskor.

I min blogg får ni läsa om min vardag och ta del av de stunder jag själv vill minnas i framtiden. Jag bloggar mest för min egen (och mina vänners) skull men tycker om att inspirera och underhålla andra med bilder och text. Fråga gärna om det är något ni undrar över, puss!

Kommentera här: