header

Lika barn leka bra.

För prick två veckor sedan idag så försökte jag mig på det här med "ett foto i timmen". Trots att hela projektet fallerade framåt eftermiddagen tänkte jag ändå publicera de bilder som blev, det var nämligen en mycket effektiv och bra dag!

 
Jag var både ledig, ensam hemma och blessed med ett perfekt väder så jag åt frukost i skuggan ute på vår lilla altan.
 
 
Efter frukosten ägnade jag mig åt lite träning - först ett styrkepass och sedan en powerwalk.
 
 
När jag kom innanför dörren igen efter min promenad satt den här på hallbyrån och ville gosa.
 
 
Efter lunch och dusch så började jag planera vad jag skulle ha på mig samma kväll. Slutligen resulterade det i en svart klänning och mitt nya favoritplagg - denna kimono från H&M.
 
 
När jag kände mig färdig hemma begav jag mig mot Amandas casa. Vi städa och fixade i ordning inför kvällen. Och så plockade vi smultron och blommor och pyntade hennes uterum.
 
 
 
Efter några timmar var uterummet fullt av folk!
 
 
Här ser vi Lovisa och Saga, glada och taggade för utgång! När det blivit mörkt sa vi tack och hej till Amandas uterum och så cyklade vi till Bratt där vi dansade och pratade och gjorde allt det där som hör en utekväll till.
 
Just nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på radio. Klockan 14.00 börjar dagens jobbpass och klockan 20.00 stämplar jag ut för hela fyra dagars ledighet!!! Planerar att inte göra mycket alls de närmsta dagarna då jag haft varenda ledig minut uppbokad denna sommar, behöver nog egentligen bara ta det lite lugnt men vi får väl se hur det blir med den saken. xo.