header

Instagram vecka 35.

 
Nu är det återigen dags för att ta en titt på vad jag hade för mig förra veckan enligt instagram. På måndagen vaknade jag hemma i Göteborg och gjorde ungefär ingenting på hela dagen. På kvällen däremot åt vi pannkakor vilket är min favoritmat och därmed värt att instagrama. På tisdagen hade jag tvättid och då förevigade jag valen som sitter på väggen och meddelar att "mindre tvättmedel ger renare hav".
 
 
På onsdagen åt jag frukost reppad av Snorkfröken och så tog jag en selfie där mitt hår såg jättelångt ut?
 
 
På onsdagskvällen var vi pepp i hissen på väg mot 2 lång och dagen efter fick jag besök av min käre bror och hans flickvän då de spenderade dagen i Göteborg. Här tvingade jag dem titta på resultatet av projektarbetet vi gjorde i våras - en fotobok med människor i Göteborg.
 
 
I fredags instagramade jag ingenting utan hade fullt upp med att umgås med Emilia. På lördagen kände jag dock för att ge min klädställning och mina färgkoordinerade klänningar lite uppmärksamhet. Om jag någon gång får för mig att köpa en till svart klänning så stoppa mig - det ser ut som jag har tilräckligt av den varan eller vad tycker ni? I går, innan jag åkte in till stan och hängde med Amanda och Clara, tog jag en spegelselfie där jag såg jättearg ut men faktiskt var väldigt glad. Och det var min instagramvecka 35!
 
Idag börjar skolan igen och det ska bli väldigt spännande med nya kurskamrater och nytt ställe och allt. Hoppas veckan börjar bra för er kompisar, pusshej!