header

Bästa sortens spontanbesök.

 
I lördags var Kristin och jag i Falkenberg för att kalasa lite med massa saknade människor och när jag kom hem till Göteborg i söndags fick jag spontanbesök av bästa möjliga sort. Nämligen av herrn iklädd de svarta docsen på bilden ovan. Vi satt uppkrupna i soffan under ett täcke och tittade på film hela kvällen innan vi somnade och vips var det måndagmorgon och tillbaka till vardagen. Vi väntade på bussen mot centralen och jag fotade våra fötter precis som jag brukar.

 
Kom dock på att det är de flesta tycker det är roligare att se personers ansikte än deras fötter, så när vi drack kaffe i väntan på Sebastians tåg sa jag att jag måste ha bra bilder till bloggen och plockade upp mobilkameran igen. HUR FIN är inte denna människa??
 
 
 
Efter en liten stund anlände även Anna till centralen, snacka om att jag hade bra sällskap till morgonkaffet.
 
 
Slutligen blev det dags för den dötråkiga traditionen att säga hej då vid en tågdörr. Efter kramar och vi ses snart igen och ta hand om dig och lite mer kramar åkte Sebastian mot Norrköping, Anna till skolan och jag hem för att skriva en krönika. Lyxigt att få sådant finbesök om än bara för ett halvt dygn. Hoppas ni hade en lika bra helg som jag. Pusshej.