header

Slutet av vecka 21 + hela långa vecka 22 genom instagramkameran.

 
Här kommer ett helt lass med instagrambilder fotade någon gång efter mitten av förra veckan. Vi tar det i ordning tänker jag. Förra torsdagen hade vi projektfotodag då vi började på Hisingen och jobbade oss därifrån in till stan.
 
 
På fredagen sammanställde vi alla bilder och sedan såg vi ju som sagt Maggio på Liseberg!
 
 
Förra lördagen instagramade jag ingenting, och inte på söndagen heller när jag tänker efter. På söndagsskvällen kom Sebastian och hälsade på och på måndagsmorgonen fixade jag ordentlig frukost (vilket ni redan visste om ni läser min blogg emellanåt). Efter frukosten tog vi bussen in till stan och i väntan på den fotade Sebastian bilden till höger på mig. Det är så sällan andra människor tar bilder på mig som jag tycker blir bra och då jag tyckte att denna bild faktiskt inte var helt osmickrande fick den åka upp i mitt flöde på söndagskvällen.
 
 
Efter att Sebastian gått på tåget hem till Östgötaskogen (heh) åkte jag till Majorna eftersom att jag tänkte se Ulrik Munthers spelning på Sockerbruket. När jag väl kom dit kände jag dock inte alls för att köa med en massa 16-åringar (åldersdiskriminering much, sorry) och jag var ganska trött i både kropp och knopp så jag letade upp närmsta spårvagnshållplats och åkte hem till Frölunda. På tisdagen var Kristin och jag en sväng på torget och jag köpte ju silverskorna som ni kan se ett par inlägg bakåt i tiden och så en jeansklänning jag inte visat än!
 

Onsdagen denna vecka var världens tråkigaste och jag låg mest i soffan och stirrade ut i luften. Framåt eftermiddagen blev jag dock rastlös så då försökte jag fota mitt öra utan vidare resultat men i brist på annat instagramade jag det ändå. På kvällen tog vi tack och lov tag i våra liv och styrde ost- och vinkväll på balkongen i kvällssolen. Tänk att en kass dag faktiskt kan bli toppbra snabbare än en hinner blinka.
 

När osten var uppäten åkte Kristin och jag in till stan och jag var klädd i min nya klänning. Kände mig sötast i världen och såg tydligen ut som ett barn då jag blev leggad på öl på 18-års krog. Nåja. Bild nummer två är publicerad i torsdags, dock fotograferad några dagar tidigare. Tyckte att den var för fin för att bara ligga osedd i mitt kameraalbum så jag knåpade ihop en lagom poetisk bildtext och slänge upp den på instagram för världen att ta del av.

 
I fredags var det jätteknäppt väder. Sol och moln och regn och åska och storm och hagel och blå himmel och så storm igen. Instagramade en av bilderna ni kunde se i detta inlägg. I fredags morse gick jag upp jättetidigt för att ta tåget till Falkenberg. Köpte Starbuckslatté på Pressbyrån vilken jag drack samtidigt som jag redigerade bilder och tittade på hur västkusten susade förbi utanför fönstret.
 
 
Anledningen till att jag åkte hem så tidigt i fredags var att jag skulle ha en heldag med Emilia. Vi var på Gekås, hemma hos mig, hemma hos Emilia, på Tempo två gånger (bild 1), körde massa bil och så gjorde vi ju gino med diverse exotiska frukter.
 
 
Nu är vi redan framme vid gårdagen vilken jag till största del spenderade på jobbet. När jag hade stämplat ut vid 22-tiden och skulle promenera hem gick jag förbi en syrénbuske vilken doftade så himla gott att jag var tvungen att stanna och ta en bild. Makes no sense verkligen men jag tänker att även om jag inte kan förmedla doften med en bild, kommer jag alltid komma ihåg just den där stunden när himlen var rosa och det doftade syrén och jag kände mig alldeles glad i kroppen. Sista bilden är fotad för några timmar sedan. Jag har varit på jobbet hela dagen och när jag gick hem köpte jag med mig årets första svenska jordgubbar med det faktum att det är mors dag i åtanke. Kvällen har ägnats åt att äta smörgåstårta och jordgubbar för att fira att jag har världens bästa mamma <3

Det var denna instagramsammanfattning det och vill ni följa mig hittar ni mig på sxrakarolina @ instagram.