header

Instagram vecka 48.Hej där! Nu är det dags för en instagramsammanfattning igen, håll i er! I början av förra veckan stod vi och väntade på vagnen vid Vasaplatsen efter att ha varit på biblioteket och lämnat böcker. Kolla så fint Göteborg är ändå. På torsdagen instagramade jag mitt rum för att fira 1-årsjubileumet i läggan!

 
I fredags morse gick Emilia och jag upp okristligt tidigt (04.45!!!) för att hinna äta frukost på Espresso House innan vi bordade tåget mot Stockholm. Väl framme i huvudstaden spenderade vi några timmar i stan innan vi åkte ut mot Solna för ett kärt återseende med Fanny!!! Vi begav oss självfallet till det nyöppnade Mall Of Scandinavia. Det var superstort och vi var trötta så vi ägnade oss mest åt att fika. Väldigt fint och coolt var det i alla fall!
 
 
Resten av helgen spenderades inne i Stockholm City och ute på Lidingö. På lördagen sprang Emilia och jag till största del i diverse affärer och Stockholm var så julpyntat och fint (trots att det regnade, blåste och var kallt). Sedan spenderades så klart tiden med bästa familjen på Lidingö, åt god mat, myste med barnen och hade det allmänt trevligt. Så välbehövlig och bra helg! <3