header

Om när min skolväska tackade för sig och jag fick köpa en ny. 
I måndags, efter att vi skrivit tenta och promenerade runt i stan i väntan på att klassen skulle samlas för tentaöl, bestämde sig min skolväska för att den gjort sitt och gick helt enkelt sönder. Därför blev jag tvungen att investera i något nytt att frakta alla tegelstensböcker fram och tillbaka till skolan i. Det jag visste var att jag ville ha en axelbandsväska som var möjlig att stänga med dragkedja och det bästa jag hittade var denna väska från Nike. Den har ett stort fack med avdelning för laptop (stort plus!) och dessutom ett stort ytterfack där en kan stoppa i alla småsaker. Att den var svartvit och förhållandevis billig gjorde att den kändes alldeles utmärkt för min del!
 
Nu sitter jag i soffan och konstaterar att jag dragit på mig efterslängen av både Kristins och Nathalies förkylningar de dragits med den senaste tiden... Ögonen svider, halsen kliar och jag hostar lite smått emellanåt. Ska göra allt i min makt för att detta går över under de närmsta två dagarna, helgen ska nämligen spenderas i Norrköping och då vill jag inte vara ett tråkigt förkylningsmonster. Innan kurereringen kan börja står dock en föreläsning på schemat, sedan ska jag hem och bädda ned mig. Hoppas allt är bra med er kompisar, pusshej!

Kommentarer:

Dixi Wonderland

Nike väskan var riktigt snygg :D

Svar: Ja men visst var den :D
Sara-Karolina Norrhede

lovisa

åh, vilken sjukt fin! känns perfekt i storlek och liksom diskret och HÄR ÄR JAG på samma gång på något vis.

Svar: Taaack! Jaa, den är verkligen perfekt! Fyller verkligen de funktionerna du nyss nämnde, älskar den.
Sara-Karolina Norrhede

Jacqueline

Snygg väska! Haha jag kommer ihåg när höjdpunkten inför varje nytt skolår var att få gå runt och leta efter en väska som var pricken över i:et.
Jag hade en liknande som du nyss köpt, fast Puma, och den köpte jag i åttan (för fem-sex år sedan) och har nu fått agera hund-träningsväska och är därmed full med smulor från diverse olika hundgodis, haha!

Jag har faktiskt börjat använda ryggsäck när jag fraktar mina tegelstenar. Det är så skönt för ryggen, även om det kanske inte r lika snyggt som en "handvska" ;9

Svar: Haha, jaa, men eller hur!! Ochh så kände man sig alltid jättecool när man kom där med sin nya väska :D
Imponerande ändå att den väskan hängt med så länge och fortfarande fyller ett användningsområde, hehe!

Och åh ja, ryggsäck är egentligen det bästa! Har ett par stycken som jag skulle föredra att använda, men min jacka har så konstiga ärmar som är så breda att det liksom inte går att ha ryggsäck för då åker hela jackan upp i ryggen och ser jättedum ut. Svårt att förklara haha, men ryggsäck är bästa grejen och det finns ju faktiskt snygga sådana också :D
Sara-Karolina Norrhede

Kommentera här: