header

Secondhandtisdagen.

 
I tisdags var dessa båda personer och jag ute på en liten secondhandrunda vid Järntorget efter skolan.


 
Första stoppet var Myrorna där jag fyndade en Lars Winnerbäck-DVD och Nathalie köpte några skivor. Det blev inte mer än så för efter en stund började vi känna oss hungriga, då styrde vi stegen mot Le Petit Café i Haga.

 
Vi började med att ta del av salladsbuffén medan vi väntade på maten. Dessa oliver och tsatsikin var verkligen hur gott som helst!
 
 
Nathalie i väntan på mat.

 
Jag hade beställt en grillad surdegsmacka med kyckling, brie och bacon - smörgåsfantast som jag är.
 


 
 
När maten var uppäten och vi kände oss mätta och glada promenerade vi bort till Emmaus. Där gjorde vi riktiga fynd ska ni veta! Jag köpte en jättefin pälsjacka (fuskpäls så klart) och Nathalie lyckades få fatt i ett par Johnny Bulls för under 300-lappen - kap!
 
 
Sedan kände vi oss färdiga med shoppingen så då vinkade vi av Nathalie och sedan åkte vi hem till Frölunda igen.
 
Idag är det torsdag och vi har tvättid för tillfället. Klockan 15 står seminarium på schemat och ikväll får vi återigen besök av Nathalie! Imorgon ska jag stiga upp tidigt för att få tag på Håkanbiljetter och sedan går tåget hem till Falkenberg över helgen. Jag ska jobba, gå på personalfest och, det viktigaste av allt, träffa Emilia. Det var allt jag hade att uppdatera om just nu, ta hand om er kompisar!

Kommentarer:

ISA

åh den lyckan när man gör ett fynd! <3 hoppas du får en fin hemma-helg nu! kram

Svar: Jaa, riktigt glad blir man!! Tack, den var fin! Kram på dig! <3
Sara-Karolina Norrhede

Kommentera här: