header

Vad hände i november förra året?

 
Idag är det första november och därför tycker jag det är på sin plats att ta en titt på vad samma månad bjöd på förra året. Maria och jag firade in november på bästa möjliga sätt: I Helsingborg med Thomas Stenström på scen.
 
 
Och inte nog med det, när Stenström spelat färdigt entrade denna man lokalen, ingen mindre än Markus Krunegård. När spelningen var slut stannade vi kvar på Tivoli och dansade och sedan äventyrade vi i Helsingborg hela natten innan vi tidigt på morgonen ramlade in i vårt hotellrum.

 
Jag fotograferade mina gamla gator, vilket jag gör ofta. Det är fint i de där kvarteren.
 
 
Och så festade vi i lusthuset! Detta var första gången Kristin var hemma hos mig och första gången hon och Fanny träffade varandra. Minns att det var en fin kväll och att jag var alldeles glad i kroppen när jag somnade.
 
 
Här bodde vi fortfarande i samma stad allihop. Nu är alla utspridda lite här och var. Bästa människorna!!!
 
 
Jag pendlade och en dag var det så kallt att jag kunde inviga min nya vinterkappa. Ett av de dyraste plaggen jag äger. Och så väntade jag ju på tåg i vanlig ordning vilket jag var duktig på att dokumentera.
 
 
Och så plötsligt en dag, den 24 november närmare bestämt, hände detta! Kristin och jag fick äntligen nycklarna till vår lägenhet!!!
Glädjen var total som ni ser.
 
 
Två dagar senare flyttade jag hit. Till den här utsikten, till lägenheten jag älskar att komma hem till, till lägenheten som rymmer så mycket skratt och kärlek och tokigheter varje dag och som jag är så fantastiskt jävla ASGLAD att jag får dela tillsammans med Kristin. Tänk vad knäppt ändå, att jag har bott här i ett år nu och fortfarande kan bli helt överväldigad över det faktum att detta faktiskt är mitt hem.

Så här såg alltså mitt november 2014 ut. Månaden då allting plötsligt vände, då veckor av stress och ångest bara försvann och har lyst med sin frånvaro sedan dess. Att allt bara kan falla på plats så där? Känns som en sådan grej som händer ett par gånger i livet och sedan formar hur hela framtiden blir. Nåja, nog med känslofylla djupa tankar nu, hoppas november 2015 blir fint för er och mig och alla! Puss och kram!

Kommentera här: