header

Nytt i garderoben: vitt och spetsigt!

 
Jag bara måste visa er mina senaste fynd. Jag känner själv att det verkar som att jag köper saker hela tiden, men jag måste försvara mig med att säga att jag shoppar VÄLDIGT smart. Sällan dyra grejer och ofta på rea osv. Men hur som haver, nu börjar vi. Denna vita skapelse kan vara det finaste jag sett i klänningsväg på vääääldigt länge. Har de senaste månaderna haft en thing för vita klänningar, trodde det hade med sommaren att göra men det sitter fortfarande i. Klänningen ovan är från Gina Tricot och jag fyndade den på rea för ca 150 kronor. Bläddrar ni ned ska ni få se det bästa med den, nämligen...
 
 
... ärmarna!! De är i spets och SÅ HIMLA FLADDRIGA. Bästa trumpetärmarna jag skådat, längtar tills jag får inviga denna ljuvliga skönhet.
 
 
Ytterligare en spetsklänning har tillkommit i garderoben. Detta är en typisk Saraklänning. Lite ärm, markerad i midjan och knappt knälång. 100 kronor-isch gav jag för den på Monki.
 
 
Och här har vi sista spetsplaget - en crop top! Ni skulle sett hur jag sken upp när jag provade denna tillsammans med mina svarta kjol, bästa möjliga kombon. Tänker att den gör sig bra med någon snygg sport-topp under. Även för denna gav jag 100 kr på Gina Tricot. På Gina hittade jag även en basic svart långklänning, skojar ej när jag säger att det är det skönaste plagg jag haft på mig, dock gjorde den sig inget bra på bild men förhoppningsvis kanske jag kan visa den i en outfit någon gång. I vilket fall som helst är jag så kär i dessa inköp!
 
Vad tycker ni? Ser det ut som jag lyckats med min garderobskomplettering?

Kommentarer:

Daniella 🌙

Tröjan <3<3 älskar vitt men pga mitt jobb är det omöjligt :(

Kommentera här: