header

Gaffa, Hurula och en fixad bloggdesign!

Vänner! Jag ska bara börja med att berätta att designen äntligen är fixad! Fick via Twitter tag i fantastiska Clara som har ägnat de senaste två dagarna åt att göra min design responsiv så den ska se bra ut på alla skärmar! Dessutom lyckades hon även trolla bort reklambannern som hade en tendens att lägga sig framför headern, så himla snällt, tack igen Clara!Nu över till en annan rolig grej. Förra veckan, när Saga, Kristin och jag satt på Espresso House, ryckte jag åt mig en Gaffa från tidningstället bredvid bordet där vi satt.
 


Och det första jag fick syn på var det här?? Inte nog med att det är Hurula, det är dessutom min bild?? Så kul att se en bild en själv fotat i en tidning. Ingen stor grej egentligen eftersom att vem som helst kan tagga sina Instagrambilder och få dem publicerade. För en person som älskar tidningar som jag gör var det dock lite extra kul.
 


Lagom exalterad och töntig bildtext dock, men vad gör det om hundra år.
 


På min vägg hänger förövrigt ett annat nummer av Gaffa där just Hurula pryder omslaget.
 
 
Och under honom stoltserar Ulrik Munther. Mycket bra att hänga upp tidningar som väggdekoration tycker jag.
 
Nu vill jag dock höra vad ni har att säga om designen - försvinner fortfarande halva headern och länkikonerna för er eller ser det bra ut? Tack för er respons senast, det var till stor hjälp!

Kommentarer:

M

Nu ser det bra ut! :))

Svar: Vad skönt att höra, tack!! :)
Sara-Karolina Norrhede

Daniella 🌙

Designen är skitbra från iPhone 5c iaf!!!

Svar: Yey, vad bra!! :D
Sara-Karolina Norrhede

felicia

men ja vad kul!! älskar gaffa-tidningen ju

Svar: Jaa, verkligen! Det gör jag också!
Sara-Karolina Norrhede

Kommentera här: