header

Shopping day.

 
I helgen har vi haft besök av Kristins syster Malin som ni kanske såg i förra inlägget och hon hade bestämt att lördag = shopping day så därför tog vi vagnen in till stan på förmiddagen. Kristin var on point i vanlig ordning.
 
 
Och Malin såg artsy ut när hon satt och spanade ut över Brunnsparken.
 
 
Lätt ett av de coolaste + bästa systerpar jag känner.
 
 
Vi besökte väl ca alla existerande butiker och här kan man skåda Kristin och Malins fötter inne i provrummen på Bikbok.
 
 
Framåt 14-tiden kom vi på att mat är en bra grej så då begav vi oss till thairestaurangen som var ett av mina och Kristins stammisställen när vi pendlade och behövde äta lunch mellan föreläsningarna/tågavgångarna. Det brukade vara jättegott men kycklingen var torr och osmaklig och faktiskt oätlig :/ Tur att nudlarna och vårrullarna var goda i alla fall.
 
 
Mindre och mer exalterade.
 
 
 
Efter maten promenerade vi bort mot Järntorget förbi Feskekôrka där folk satt ute i solen och drack vin och åt skaldjur. Älskade Gbg <3<3<3
 

Mindre älskade Gbg när det ska blåsa hela tiden så en måste hålla hatten i handen </3
 
 
Vi gjorde ett sista stopp på Myrorna där jag fyndade en jättesnygg jacka (som jag ska visa i veckan) och så inhandlade Kristin och jag lite komplement till våra skåpshyllor i köket i form av 4 martiniglas (varav ett jag lyckades välta i golvet i morse...) och två glas på fot som passar till ca allt från vin till saft till mjölk till öl.
 
 
Vi testade en ny buss till Frölunda Torg som vi inte åkt innan men precis när vi gått på konstaterade vi att den lilla resan skulle ta oss en timme så vi hoppade av vid Kungssten och bytte buss. Då var klockan typ 16 och det hade börjat bli molnigt och grått ute.
 
 
Shopping day hade i alla fall givit lite resultat, många påsar i händerna här!
 
 
Nu gör vi ett väldigt hopp i tiden. Denna bild är tagen typ 10 timmar senare, då satt Theo, Gloria, Nathalie och jag utanför porten och väntade på resten av sällskapet efter att först haft en mycket bra förfest med Singstar och kylskåpspoesi och sedan varit inne i stan och dansat. Gloria kämpade med självutlösaren på mobilen (som hon lutade mot både sin väska och Theos plånbok) och så posade vi på BD-bänken. Tänker att denna bild hade varit perfekt som omslag till vårt debutalbum om vi hade haft ett band.
 
Nu har alla helgens gäster förutom Nathalie lämnat läggan för denna gång och hon, Kristin och jag sitter nedkrupna under varsitt täcke och pluggar/sover/tittar på tv om vartannat. Under dagen har vi spelat en populärkultur-version av Trivial Pursuit, tittat på barnprogram och ätit glass medan folk åkte hem i spridda skurar med jämna mellanrum. Älskar verkligen att ha en massa människor hemma hos oss, som känner sig som hemma och liksom kan somna i ett soffhörn eller göra sig en macka eller bara sitta i en fåtölj och pyssla med sitt. När jag blir stor vill jag ha ett jättestort hus där alla jag känner och tycker om kan komma och gå som dom vill ungefär, drömmen <3

Kommentarer:

Yiyi

Mysigt!!

ISA

vad fint med en rejäl shoppingdag!! fan att man slutat med det :( var ju standard på lördagarna som tweenie.

Svar: Jaa, det var roligt! Synd att en inte har råd att shoppa varje lördag, hehe!
Sara-Karolina Norrhede

Kommentera här: