header

Hotellövernattning och födelsedagsfirande.



Idag är det ju lördag och därför tänkte jag att det kunde vara passande att titta på vad jag hade för mig för prick en vecka sedan, förra lördagen alltså. Den började med att jag vaknade i en säng på Hotell Belora på Avenyn eftersom att jag fick en hotellövernattning av Emilia i födelsedagspresent dagen innan! Hon kom hem till mig med tårta och två rumsnycklar så det var bara att packa en väska och bege sig in till stan.

 
Världens bästa människa <3<3<3 Vi åt middag på Vapiano på fredagskvällen innan vi åkte till 4gott och sedan låg på hotellrummet och åt godis och tittade på någon dålig film på tv resten av kvällen! Tack för denna världsbästa födelsedagspresent <3

 
På lördagen åt vi hotellfrukost som sig bör, packade ihop och begav oss hem till Frölunda igen. Handlade, städade undan lite, lagade tacos med Nathalie och började fixa oss för kvällen.
 
 
Min bästa babe.
 
 
Här försöker jag posa med en ballong alternativt gömma mig bakom den. OBS notera min nya hårfärg, den har fångats jättebra på denna bild och jag är så nöjd med att ha lila nyanser i håret!
 
 
Så började kalaset och vissa dansade i köket.
 
 
Medan andra bättrade på sminket i badrummet.

 
Och en annan tog selfies i hallspegeln.
 
Glada födelsedagsfirare <3
 
 
Här står Theo helt casual med en ballong på huvudet.
 
 
Och Kristin ägnar sig mycket fokuserat åt någon sorts ballonglek. Tror hon lyckades fånga den faktiskt.
 
 
Avslutar det här födelsedagsfirar inlägget med en bild på Mallan! Tack allihopa för att ni är så bra och var med och firade min födelsedag <3
 
Idag blir det ännu mer firande, om några timmar kommer nämligen mamma, pappa, Simon, Julia, Linda och Lynda hit för att dricka kaffe och äta tårta! Sedan åker jag nog med de två förstnämnda hem till Falkenberg för att spendera helgen där. Hoppas ni får en fin lördag kompisar, pusshej.

Kod för att importera min blogg till Nouw: 8170788875