header

Årets första tulpaner!

 
Jag har aldrig varit något stort fan av växter / att plantera saker / odla kryddor osv. MEN är det något jag gillar är det buketter! Helst med en och samma blomma rakt igenom - tulpaner, rosor och pioner är favoriterna. Jag vet inte vad det är men en ynka liten tulpanbukett kan göra så mycket.

 
I förrgår när vi var på Ica för att fylla på kyl och frys efter att vi länsade rubbet innan jul passade vi på att inhandla en bukett vita tulpaner också. De stod ju så där lockande precis vid kassan så vi kunde inte låta bli. Dessutom köpte vi en tulpanvas i höstas som var dags att inviga.

 
De reste sig så fint och slog ut nästan bara över natten. Det är lite synd pga de kommer vara överblommade och tråkiga redan imorgon typ :/ Men underbart är ju kort eller vad säger man? Hehe, skämt å sido, kolla vad fina de är!

Kommentarer:

a n n i k a

Fina tulpaner :)

Lövet:

Har hört att man ska ställa ut dom i kylan över natten! Då håller de sig fräscha :3 men kanske inte funkar när det är för många minusgrader ute... Mvh blomsterexperten

Svar: Oh, detta ska jag komma ihåg! Det kan ju alltid vara värt ett försök, känns fint att ha en blomsterexpert i bekantskapskretsen!
Sara-Karolina Norrhede

Kommentera här: