header

Mitt tjugohundrafemton!

 
Har du gjort någonting under 2015 som du aldrig gjort förut?
Jadå, en hel del saker men inget speciellt stort. Jag har bland annat sett Hurula live, varit på Kräftfestivalen för första gången i hela mitt liv (vilket nästan är en skam för en människa som bott i Falkenberg i 18 år), handlat på systemet och kuggat en tenta.

Har du några nyårslöften?
Nej, inte i år. Förra året var mina nyårslöften att sluta twittra, skriva en bok och bli bättre på att vara ensam (vilket jag så här i efterhand skulle vilja omformulera till "bli bättre på att vara själv"). Sluta twittra gjorde jag i en månad ungefär och boken jag påbörjade fick 1,5 kapitel. Däremot har jag verkligen blivit bättre på att vara själv i mitt eget sällskap, det är nästan så att jag ibland till och med har känt ett behov av det - stort framsteg!

 
Gjorde du några resor under 2015?
Inte några omfattande. Var på skidsemester i Lofsdalen, fick följa med Emilia och Marie till Köpenhamn, hälsade på Sebastian i Finspång ett par gånger och så var Emilia och jag i Stockholm också. Gjorde mest små utflykter i stället för längre resor. Och så har det ju blivit en himla massa tågresor mellan Göteborg - Falkenberg.

 
Vilket/vilka datum från 2015 kommer du aldrig glömma?
Jag minns väldigt sällan datum, men både min och Kristins 20-årsdagar, dvs. 17 februari och 31 januari, kommer nog sitta kvar i hjärnan länge. Och så kommer jag nog aldrig glömma när Mikael och jag var och såg inspelningen av På Spåret också (fick kolla i kalendern vilket datum det var: 25 oktober). Sedan kommer jag alltid minnas de sista sommarveckorna hemma i Falkenberg också, umgicks med mina bästa vänner i princip dygnet runt med undantag för lite jobbpass då ock då. Var verkligen några fantastiska veckor <3

Vad har varit din största framgång under 2015?
Att jag har blivit mer bekväm i mig själv.


Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2015?
Bland annat:
Du swipa höger - Emil Berg
Fan vad bra - Jakob Karlberg
Det lyser över staden - Glenn Udéhn
One last time - Miriam Bryant
Samt alla Hurulas låtar!
... Och många, många fler.

Har du varit gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år?
Precis som förra året har jag varit gladare än året innan. Bra trend va?

Vad önskar du att du hade gjort mer?
Sparat pengar och tränat.

Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Gråtit över killar.

 
Bästa köpet 2015?
Har köpt en hel del klänningar som jag verkligen älskar, bland annat den gråvita med öppen rygg från Bikbok. Och så måste jag nog nämna min systemkamera här också - inte för att jag behövde den men för att det verkligen var ett bra köp, fick den oförskämt billigt.

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat, biljetter och kläder.

Favoritprogram på teve?
Alltså vill typ svara Bonde söker fru på denna? Hemskt men sant, älskade denna säsongen pga Stefan <3

Bästa filmen?
Så var det det här med film igen. Hrm, jag vet verkligen inte i år heller.

Bästa boken du läste i år?
Utan tvekan Rosengädda-böckerna av Emma Hamberg. Så himla bra, läs dem om ni inte redan gjort det!!!

 
Bästa serierna du har sett i år?
Sex and the city <3 <3 <3 Att Kristin introduerade mig till Carries liv i New York har typ förändrat mig, är såld, min själ tillhör SATC! Och så såg jag How I Met Your Mother också och tyckte väldigt mycket om den, förutom sista säsongen, har sällan varit så arg som under det sista avsnittet av HIMYM.

Något du önskade dig och fick?
Ja, fick de flesta materiella ting jag önskade mig faktiskt.

Är det något du saknat 2015 som du vill ha 2016?
En pojkvän. Japp.

 
Vem har du saknat?
Saga, jösses vad jag saknar Saga trots att hon bara varit borta två månader. Och så har jag så klart, i vanlig ordning, saknat alla mina vänner som befinner sig någon annanstans än i Göteborg.

 
De bästa nya personerna du träffat?
Har inte träffat så många nya personer som jag känner att jag kommit nära och faktiskt kan säga att jag känner just nu? Men jag är glad att jag lärt känna Beata det här året, och Jenny! Och så får Mallan ett hedersomnämnande också, hon är ändå i princip ny för i år och en mycket bra person!

Blev du kär i år?
Nej. Cruschade i vanlig ordning på fel personer som verkade rätt i början och sedan var jag ledsen i två veckor och så plötsligt gick det över.

 
Vem har du umgåtts med mest?
Kristin så klart: morgon, middag, kväll nästan varje dag i ett helt år. Att vi fortfarande står ut med varandra <3 Nu senaste månaderna har jag umgåtts mycket med Nathalie också, så hon hamnar nog på andra plats min babe!

 
Hur skulle du beskriva din stil år 2015?
Klänningar, kjolar och magtröjor i svartvit skala matchat med docs och en hatt - som vanligt alltså.

Vad ser du mest framemot med år 2015?
Jag ser väldigt mycket fram emot Emmaboda, att hitta ett nytt jobb och kanske få uppleva sommaren i Göteborg. Och så ser jag fram emot att bli klokare, att få fortsätta vara glad och att leva studentlivet med Kristin ett år till.


Vad har gjort särskilt avtryck 2015?
- Hela sommaren och allt vad den innefattade: fester, dagsutflykter och picnickar vid brofästet.
- Bråvalla.
- P3-guld.
- Massa konserter och spelningar.
- Alla kvällar hemma i lägenheten med Kristin.
- Singstarförfesterna!
 
 
 
Slutligen: din allmänna reflektion över 2015?
Jag kände nu när jag satt och tittade igenom mitt bloggarkiv från året att JÄVLAR VILKET FANTASTISKT JÄVLA ASBRA år 2015 har varit? Förlåt att jag svär men 2015 var verkligen helt sjukt egentligen? Exakt allt var bara ett enda virrvarr av kompisar, skratt, fest, dans och äventyr? Är så otroligt tacksam och överväldigad över hur bra jag faktiskt har haft det? Bilderna och svaren på frågorna ovan gör verkligen inte 2015 rättvisa på något sätt, det är en så liten liten liten del av allt bra som jag kan sammanfatta i detta inlägg. Haha, blir helt tårögd nu när jag tittar igenom alla bilder och allt kul vi har gjort - är ofantligt bortskämt med att ha så fantastiska människor i mitt liv som jag får dela allt sådant här med! Jösses, tack 2015 för att du var så jäkla bra och du, 2016, vi ska nog göra dig till ett bra år också ska du se! <3

Kommentarer:

Daniella 🌙

Vad är det för app du gör dina foton i? x

Svar: Just dessa bilder har jag gjort på https://www.befunky.com/create/, annars brukar jag redigera i VSCO cam eller Photoshop! x
Sara-Karolina Norrhede

Felicia Henriksson

"att hitta ett nytt jobb"?? Ska jag inte få handla mer av dig??

Svar: Nepp, det ska du inte!! Kanskeeee i sommar om jag inte får jobb i Gbg, men har sagt upp mig på Ica nu 💃
Sara-Karolina Norrhede

Mallan:

Yaaaaaaaay!!

Kommentera här: